Van itt más is olyan aki nem igazán találja a helyét a világban?
Itt senki se találja a helyét a világban, ezért jönnek a GYK-ra
Jöhet a lepontozás.
De a többség azért jön ide mert szar az élete. Azért tesznek fel kérdéseket mert nem tudnak kihez fordulni. Mondjuk az ilyen hétköznapi témákat most vonjuk ki, mint az állatok, smink divat kategória stb.
Ja és akinek vannak barátai meg normális szociális élete az nem itt beszélget meg ismerkedik.
Sok-sok éven keresztül ez volt és mai napig visszatér, de hosszabb időre már sikerült kijátszanom ezt az érzést.
Mégpedig úgy, hogy elmagyaráztam magamnak, hogy amit a világtól várnék és amilyenben otthon érezném magamat, az éppen itt nem megtalálható, ezért inkább ne szenvedjek a hiányától. Ez nálam működött egész hosszú ideig és sokkal jobban éreztem magamat, több dolgot tudtam más színben látni. Persze hullámvölgyek vannak, de meg lehet próbálni, hátha nálad is változást hozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!