Örültök, hogy végre valódi tél van?
Ami tetszik hogy alapvetően nincs hideg, éppen csak mínuszba megy, nincs -25 fokos, szeles idő.
Az hogy nem lehet lemenni a boltig vagy munkába anélkül hogy ne legyek nyakig sáros az már nem annyira tetszik.
Az egész jó, de nem sokáig marad meg úgy se. Annak idején igazi télen fél méteres havak voltak karácsonykor is már, hólánc kellett a kocsira sok hetekig.
Azért van különbség a maihoz képest. Engem még vitt anyám szánkózni sokszor gyerekként, én a gyereket maximum sárba tudnám húzogatni a mostani teleken. Kivéve erre a talán egy hétre amíg hó lesz.
Én is elkerültem eddig a nagy havat, bár vidéken ahova hazajárok elvileg több van, de mire megyek lehet ott is elolvad :D
Itt a fővárosban viszont ami eddig leesett másnapra el is tűnt kb, vagy megmaradt 2-3 centi a füvön azt ennyi, igazán fehér táj még nem volt, én azt szeretnék látni végre, ha nem is egész télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!