Hallott valaki arról, hogy egy 12 éves lány felakasztotta magát élő adásba (live) fb-on? Valaki tud erről többet?
Hát ha sok ilyet látsz rossz hatással lesz rád szerintem :) főleg, hogy vannak elég gusztustalan videók ha már gore.
Mondjuk ez speciel nagyon gyenge a durvábbakhoz képest :)
Igen. Én amennyit tudok róla, hogy az apja molesztálta, sokat cseszegették (bullying) és megelégelte szegény. A videót könnyen megkaphatod, láttam a teljes negyvenvalahány perces videót és a rövidebbik változatot is. A hosszabbikban az van, hogy filmezi magát, még fényesség van és beszél, bocsánatot kér, ezután készülődik az öngyilkossághoz. Sír, megint bocsánatot kér és kirúgja a vedret alóla. Ez kb. huszonvalahány percnél van. Ezután ott lóg végig, közben lassan forog a teste és besötétedik. Majd lehet hallani, hogy kiáltják ill. keresik őt, majd telefonja lemerült-
Én sajnálom szegényt, szép, kedves lánynak tűnt..
Kérdező, ha érdekel az ilyesmi akkor ajánlom a rotten.com-ot :D
Még kannibalizmus is van :3
Mennyi undorito,beteg ember van... Remelem,mind mentek a pszichiatriara.
Hallottam a hirt,sajnalom a lanyt,engem inkabb elborzaszt a halalhire,minthogy kivancsiva tegyen. Komoly gondokkal kuzdhet az,akit az szorakoztat,hogy egy 12 eves kislany ongyilkossagat nezze vegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!