Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hívnak kislánynak? (17/l)

Miért hívnak kislánynak? (17/l)

Figyelt kérdés

Mindig a kicsit idősebb fiúk tetszenek meg (19-22) És a velem egyidősek meg nem igazán. És nem tudom hogy mire értik igazából a kislányosságom. Nem viselkedek úgy ahogy a többi velem egyidős lány,ezért kicsit zárkózott is vagyok.És az idősebb emberekkel tudok igazán jókat beszélgetni , csak a végén mindig az jön ki hogy "pici" vagyok.Gondoltam arra hogy azért mert nem iszok mivel nem látom szükségesnek, és még kapcsolatom sem volt igazán. De csak azt hozták ki belőlem hogy teljesen összezavarodtam.Ha meg ezektől lennék gyerekes akkor inkább leszek az, mások kedvéért nem fogok inni és nem leszek kapcsolatban olyanokkal akik nem vonzanak.

Csak egy idő után felhúz hogy ezt mondják.Mi oka lehet ennek? vagy ilyen lenne a kisugárzásom?

2017. jan. 8. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert számukra ez a korkülönbség túl nagy, és nem merik bevallani, hogy elkapnának.
2017. jan. 8. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kislányos, baba arcod van, cukin viselkedsz mint egy aranyos kislány, alacsony vagy.

Én is szoktam egy lányt kislánynak hívni, pedig idősebb nálam, csak olyan kis naivnak tűnik, törékenynek.

2017. jan. 8. 12:21
 3/15 A kérdező kommentje:

hű köszönöm a gyors válaszokat :D

2# tehát akkor nem feltétlen negatív jelentés ez a "kislány" téma?

2017. jan. 8. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kinézetedről fingunk sincs (lehet kb kinézel 13 évesnek), így tippre azt mondanám, hogy nem tekintek rád potenciális partnerként.

Az ivásnak ehhez meg mi köze? Lehet, hogy a gondolkodásod is gyerekes még. Sőt...

2017. jan. 8. 12:31
 5/15 A kérdező kommentje:

#4/4 : neharagudj lehet félreértettél valamit :)

Nekem az ivás nem fő szempont, nélküle is jól érzem magam. Csak mikor megyek egy társaságba mindig le piciznek hogy miért nem iszok stb.És ez különösebben nem is tud zavarni :) de ha gyerekesnek érzel akkor ez ellen nem tudok mit tenni talán még igazad is van. Épp ezt próbálom most kideríteni szóval köszönöm a válaszodat.

2017. jan. 8. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Becézés egyik formája a kicsinyítő képzés. Innen is jöhet a kislány.

Vén lánynak mégsem szólíthat.

2017. jan. 8. 12:50
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Lehet a külsőd miatt, lehet attól, hogy rettentően naivan látod a világot, lehet attól mert idősnek gondolják magukat hozzád. Ennyi információ alapján nem lehet megmondani. Annyit viszont halkan megjegyeznék, hogy szép dolog, hogy nem iszol alkoholt, de ne gondold, hogy ettől érettebb vagy a társaidnál. Ez egy dícséretre méltó tulajdonság, de ennyi.
2017. jan. 8. 12:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A felnőtt (érett) gondolkodás ott kezdődik, hogy nem bizonygatod, hogy nem vagy gyerekes.

Mindegy mit gondolnak mások, te tudod magadról, hogy mit és miért teszel (vagy nem teszel), legyen az olyan apróság, mint az ivás. Nem is értem a felhozott példát, annyira jelentéktelen amúgy :D

2017. jan. 8. 12:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 mi a szartól dícséretre méltó, hogy nem iszik? Ne etesd már csórit ilyen hülyeségekkel, SEMMI rossz nincs a mértékkel való ivásban.
2017. jan. 8. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

26f

2017. jan. 8. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!