Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hívnak kislánynak? (17/l)

Miért hívnak kislánynak? (17/l)

Figyelt kérdés

Mindig a kicsit idősebb fiúk tetszenek meg (19-22) És a velem egyidősek meg nem igazán. És nem tudom hogy mire értik igazából a kislányosságom. Nem viselkedek úgy ahogy a többi velem egyidős lány,ezért kicsit zárkózott is vagyok.És az idősebb emberekkel tudok igazán jókat beszélgetni , csak a végén mindig az jön ki hogy "pici" vagyok.Gondoltam arra hogy azért mert nem iszok mivel nem látom szükségesnek, és még kapcsolatom sem volt igazán. De csak azt hozták ki belőlem hogy teljesen összezavarodtam.Ha meg ezektől lennék gyerekes akkor inkább leszek az, mások kedvéért nem fogok inni és nem leszek kapcsolatban olyanokkal akik nem vonzanak.

Csak egy idő után felhúz hogy ezt mondják.Mi oka lehet ennek? vagy ilyen lenne a kisugárzásom?

2017. jan. 8. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem negatív, én cuki lányokra mondom hogy kislányos. De képzeld el magad, 19-22 éves fiúk közé beülsz, te meg ha alacsony vagy és még ilyen baba arcú is vagy és cukin viselkedsz, nem iszol alkoholt amikor mindenki iszik, akkor kicsit feltűnőbb vagy.

Szerintem ez nem rossz dolog, ne húzzon fel. De rákérdeztél már valakinél hogy miért mondta ezt rád?

2017. jan. 8. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi rossz nincs. Sokszor tenyleg csak a becezes,vagy hasonlok miatt van. Anyukam 40 felett van,megis mindenki Tundikenek szolitja,mert olyan kis alacsony,vekony,es fiatalos. O sem sertodik meg rajta.

Amugy a legegyszerubb,ha rakerdezel. Gondolom,ha ezek az emberek a barataid,akkor csak meg tudsz veluk beszelni egy ilyen apro dolgot.

2017. jan. 8. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha érdekel, miért hívnak így, kérdezd meg őket.

Ha zavar, szimplán mond meg, nekik, hogy rosszul esik a kislány megszólítás, hívjanak Anettkának.

2017. jan. 8. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

9-es.

A kérdező nincs még 18 így alkoholt csak nem legálisan fogyaszthat. (Igen, tudom, hogy 17 évesen már szinte mindenki iszik) Ebből kifolyólag igenis dícséretes az, hogy ő nem megy a nagy többség után és rájött, hogy remekül tud szórakozni anélkül is.

2017. jan. 8. 18:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát már kérdeztem hogy mit is jelent ez pontosan de annyit kaptam hogy : "csak kislány"

Szóval korrekt információ nem jutott el hozzám:D

2017. jan. 9. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!