Szerintetek elküdjem ezt a lélekemelő mémet egy ismerősömnek, akinek haldoklik a terhes felesége?
Nehogy elküldd neki, ez azt sugallja hogy "igaz hogy éppen végignézed ahogy életed szerelme a szemed előtt haldoklik de nincs jogod panaszkodni mert valahol másnak rosszabb" Ami nem igaz, ha ilyet akarsz valakinek küldeni nyilvánvalóan 1. Nem vagy empatikus 2. Lövésed sincs milyen érzés lehet 3. Honnan tudod hogy annak a srácnak rossz? Ő boldog, teljes életet él, van családja, gyereke, az ismerősöd pedig ezeket épp most veszti el, a szeme előtt esik szét az élete és te az arcába dörgölnéd hogy "kuss, ne panaszkodj, neki biztos rosszabb"?
Minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak. Ez minden csak nem lélekemelő.
Értem.Meg fog halni a felesége meg a meg sem született gyermeke, de örüljön mert másnak nincs se keze se lába.
Mennyire logikus!
Igen, mert Nick Vujicic kéz és láb nélkül is boldog.
Te nem az a f..zkalap vagy, aki hasonló baromságokkal "vigasztalta" a gyermekét elvesztett apát? Hasonló a stílusotok. Még privátban inzultált is a kedves kérdező, amikor kifejtettem neki, micsoda sz.r alak.
Szerintem ugyanazok vagytok, de ha nem, akkor már két hasonló sz.r alak futkározik közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!