Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a Politika...

Miért van az, hogy a Politika kategóriában nem értik a szarkazmust, ha nem rakom tele smileyval a kommentet?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ott csak az a jó válasz, amit ők olvasni akarnak. Erős egy-egy párthoz való kötődésük, és ha a fejed tetejére állsz, de nem azt a "nótát fújod", akkor már egy....alak vagy.
2017. jan. 8. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, nem csak politika kategóriások nem értik..
2017. jan. 8. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Honnan kellene értsék, mikor nem is ismernek téged? Simán hihetik azt, hogy komolyan írtad, akkor is, ha hülyeséget írsz, mert elég sokan gondolják komolyan a hülyeséget.
2017. jan. 8. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, van mikor nagyon érződik, de én voltam már úgy is, hogy nem tudtam eldönteni, irónia vagy egy elvakult, fanatikus Fidesz-rajongó hozzászólását olvasom.
2017. jan. 8. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!