Van bárki, aki így veszi le a felsőjét?
Figyelt kérdés
Filmekben látom néha, hogy keresztezik a karjukat, és úgy veszik le a felsőjüket alulról húzva azt. Alkalmazzák ezt emberek, vagy csak így jobban látszik a színészek teste esetenként?
Én legalábbis simán megfogom a nyakánál, és lehúzom magamról, max néha beakad a fejem, bepánikolok, megfejelem ötször a szekrényt vagy a falat, de végeredményben így is lejön.
2017. jan. 7. 17:05
1/7 anonim válasza:
Én is úgy szoktam ahogy te, bár egy kicsit kínos ha mondjuk mások előtt csinálom, szóval lehet megkéne tanulnom az első módszert.
2/7 anonim válasza:
Annyi előnye van annak ha alulról megfogod és úgy húzod le, hogy kifordítva lesz a kezedben a felső és ajánlatos fordítva betenni a mosógépbe, hogy ha mintája van jobban megőrizze azt :)
3/7 anonim válasza:
Én így szoktam, alulról, keresztben. De nem a filmekből vettem, mindig is így vettem le.
4/7 anonim válasza:
Én erről láttam egyszer valamit. Azt mondták, a fiúk veszik le nyaknál megfogva, a lányok meg elöl keresztezve.
Volt ott egy fiú és egy lány, megpróbálták egymás módszerével levenni, de tök esetlenül néztek ki.
Én is megpróbáltam nyakamnál fogva, de tök bénán megy.
5/7 anonim válasza:
így azok a gyerekek veszik le akiknek az anyukájuk majd visszafordítja.
6/7 anonim válasza:
úristen a semmiről is lehet beszélgetni ,nem semmi :D
7/7 anonim válasza:
Nem mindig, de szoktam így levenni. Nő lévén bizonyos térbeli akadályok miatt nem tudnám a nyakánál fogva lehúzni a pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!