Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen apróságnak számító...

Milyen apróságnak számító dolog az, amivel titeket leginkább fel lehet bosszantani?

Figyelt kérdés

Nem hosszas bosszankodásra és morgolódásra gondolok, mert annak nem látom értelmét gyakorlatilag semmilyen téren, csupán arra a pontra, amikor már nálatok is elszakad a cérna, és azt mondjátok, hogy "oké, köszi, elég lesz".

Lehet ez akár jelentéktelen apróság, vagy nagyobb dolog, hirtelen jött pillanat vagy hosszabb ideje fennálló konfliktusból/problémából fakadó dolog.

A kérdés puszta kíváncsiság.

Előre is köszi a válaszokat.

2017. jan. 7. 07:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó vagyok:

Ja és annyit még, hogy én soha nem vagyok bunkó vevő, mindig megadom a tiszteletet. De jobbat mondok, dolgoztam a másik oldalon is, a vevőkiszolgálás oldalon.

Pont ezért csesz fel, amikor én vevőként botlok bele ilyen tahókba, mint az utolsó 2 példámban, mert én mindig kellő tisztelettel szolgáltam ki a vevőt.

(És ezért még csak hasra sem kellett esnie előttem senkinek, csak normális hangnemben kellett beszélnie.)

2017. jan. 7. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Én utálom a cigiszagot, ha megérzem, egyből rosszul leszek, fájni kezd a fejem, meg minden és volt már, hogy valami hülye bagós qrva ment előttem az úton és szagolnom kellett a gusztustalan cigifüstjét, amit maga után hagyott és egy hajszál választott el attól, hogy oda ne menjek és le ne nyomjam a torkán..

De ugyanigy fel tudnak b4szni azok is, akik a buszmegállóban ott füstölögnek és nagyivből leszarják, hogy a megállók nem tudom hány méteres körzetében nem is szabadna dohányozni. Az olyanokkal is legszivesebben megetetném a kis cigijüket, aztán eltörném az összes ujjukat, hogy nehogy még egyszer a kezükbe tudják venni a buszmegállóban..

És azok is idegesitenek, akik úgy szállnak fel a buszra, hogy előtte nyomták el a cigit és csak úgy árad belőlük a dohányszag és még beülnek mellém és egész úton azt kell szagolnom, ha nem akarok egész úton állni és összepréselődni -.-

2017. jan. 7. 12:21
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

- Ha mellettem pukkasztgatják erőszakkal a rágót.

-Ha az öregasszony még fel sem szállt a buszra, de már elkezdi a "ezek a mai fiatalok sosem adják át a helyet" című nótát,miközben 3 méterrel arrébb ott a hely, de nem menne oda.

- Ha valaki folyton okoskodik, nagynak hiszi magát, közben ugyanolyan idegesítő, hülye, mint akiknek okoskodik.

- Ha ott az üres ülés a buszon, de ő eléáll, így továbbmenni is alig lehet, meg leülni sem, ha csak nem nyitod ki a szád.

- Mikor a buszon direkt hangosan nyerítenek, beszélnek a nagylányok/nagyfiúk, hogy halld őket.

- Amikor bemegyek a boltba, köszönök, de 2 eladó közül az egyik sem köszönne vissza, ráadásul úgy szolgálnak ki, hogy az valami rohadt felháborító.

- Ha tolakodnak. Barátom, ugyanoda tartunk, ne aggodalmaskodj, sorra fogsz te is kerülni.

- Amikor valaki azt írja chaten "szia, kor?"

- Ha felkiáltójeleznek!

- A napi dráma a facen. "Ma este 8kor törlöm magam, akinek kell a számom, írjon."

"Minden szar, ne keressen senki" -Mi a baj? "Írj privit."

Sajna sok dolog idegesít, de ez van.

2017. jan. 7. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Jaj, amit az 5. írt, engem is nagyon idegesít. :D Ennek a párja az, amikor valaki minden mondata végére "..."-ot tesz.

Ami idegesít még, az az, amikor a buszon megáll valaki középen, és nem tud elmenni mellette semmi, ennek következtében pedig a busz első fele heringparty, a másik fele pedig kong az ürességtől.

2017. jan. 7. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Amitől a legjobban felmegy bennem a pumpa mikor olyan emberrel kell vitázni aki teljesen meg van győződve az egyértelműen baromság igazáról mert ő "egyszer így olvasta, ő jobban tudja" még akkor is ha esetlegesen nyilvánvalóan több tudásom vana témában. Jó példa erre hogy 6 éve patkányt tartok de mindig van valaki aki meg akarja nekem magyarázni hogy az bizony veszettséget meg minden mást terjeszt és el fogom kapni és meg fogok halni, megkérdezem és ezeket honnan szedné össze ha világ életében nem járt kint, "óóóóó ezeknek alapból megvan" " de akkor miért nem mondja meg az orvos" "neeeeem én jobban tudom, a gugli azt írja minden patkány beteg szóval szabadulj meg tőlük mert koszos büdös férges mind".......

Fú anyám, hogy tartanám az ilyen fejét a tudás kútjába néhány ÓRÁIG.

Esetleg még az mikor beszélek és valaki figyelmet akar (nem hirtelen történt valami és szól hanem "keel a figyelem úristen nem én vagyok a középpont" ezért teljes nyugalommal elkezd a mondatom közepén jó hangosan túlkiabálni. Ilyenkor meg szoktam állni és még hangosabban annyit mondok hogy "Sajnálom hogy a mondandóm közepe megszakította a tiéd elejét".

2017. jan. 7. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Ja és még az mikor mész egy járdán vagy folyosón, bevásárló központban és az előtted menő ember hirtelen megáll az út közepén telózni te meg majdnem letarolod (legszívesebben megtenném).
2017. jan. 7. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Ja és még egy bónusz, tömött busz, már állnak néhányan, de a csaj akkor is a külső ülésen ül az ablak felölin meg a retikülje csücsül, gondolom annak is van jegye vagy valami. Vagy mikor az ELŐTTE lévő székekre pakol így 2 ilyen liba 4 helyet tud elfoglalni (mondjuk ebben a mamik a bajnokok, szemben lévő 2-2 szék, külsőre csüccs, szemben lévő külsőre táska, láb előrenyújt és üljél le ha lenne hely hülyegyerek) nálunk van egy csaj aki ezt mesterfokon űzi, lekapok a sofőr mögötti székre és a sofőrrel dumál állva így 1. eltereli a sofőr figyelmét, 2. egyszerre 2 ülő és egy állóhelyet is elfoglal pont elől ahol ha csomaggal vagy még te vigyázz nehogy hozzáérjen. Ha magadra ismertél nem kérek bocsánatot, paraszt vagy.
2017. jan. 7. 15:32
 18/21 Metionin ***** válasza:
100%

- Ha valaki a szavamba vág.

- Ha valaki tele szájjal beszél és csámcsog.

- small talk

2017. jan. 7. 20:10
 19/21 anonim ***** válasza:

- Mikor trolin/villamoson/buszon beállnak az ajtóba úgy, hogy ne tudjanak felszállni az emberek, miközben a jármű belseje tök üres.

- Mikor tömegközlekedési eszközön nem ülnek le, de úgy beállnak a szék mellé, hogy más se tudjon leülni.

Így az ülőhelyek fele üres, de egymást tapossák az emberek...

- Mikor szállna le az ember a tömegközlekedési eszközről, de nem tud, mert a felszállni kívánó utasok eltorlaszolják az utat és véletlen sem jut eszükbe, hogy egyszerűbben feljutnának, ha előbb hagynák a többit leszállni...

- Mikor valaki beszéd közben túlságosan közel áll hozzám, belemászik az intim szférámba.

- Mikor facebookon privát jellegű üzeneteket írogatnak egymás üzenőfalára az emberek ahelyett, hogy privátot írnának egymásnak.

- Mikor valaki tahó velem annak ellenére, hogy én megadom neki a kellő tiszteletet.

- Mikor valaki mögött kilométeres sor áll a Volán/MÁV jegypénztárnál és ő nem jegyet szeretne venni, csak a két hónappal későbbi menetrendről érdeklődik.

- Az, hogy a vonatokon csak kétfajta hőmérséklet létezik, a "megdöglesz a melegtől" és a "szétfagysz".

- Mikor a betegek lazán letegeznek azért, mert fiatal vagyok, annak ellenére, hogy én a nálam fiatalabb pácienseket is magázom.

- Ha valaki nem érti a poént és minden ártatlan csipkelődésen megsértődik.

2017. jan. 7. 20:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami: Mikor valaki szétdobálja a cigicsikket. Ennél már csak az a rosszabb, mikor konkrétan a kuka mellett hajítja el.
2017. jan. 7. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!