Ha 167 cm vagyok, joggal mondhatja rám egy 185 centis gyerek, hogy "pici vagyok", amikor ő van 60 kiló, én meg majdnem 80? Tehát én sokkal nagyobb vagyok.
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 19:19
31/38 anonim válasza:
Jól tetted. Soha ne alázkodj meg mások előtt! Ez minden ember esetében elsődleges szabály.
33/38 A kérdező kommentje:
Remélem elcsap a vonat azt ledarál
2017. jan. 8. 12:27
35/38 anonim válasza:
Rögtön te jutottál eszembe.
36/38 A kérdező kommentje:
Az összes csaj ocsmány ebbe a videóba.És érdekes módon a ronda lányok a legfelszínesebbek.Itt is volt nemrég egy kérdés,ahol egy dagadt lány leírta az elvárásait.Dehát szerinte nincs azzal probléma,hogy "duci".A francokat nincs.Nincs annál rondábh,ha egy lány kövér.És egy ilyen minek akar álompasit?
2017. jan. 22. 15:12
37/38 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!