Ha 167 cm vagyok, joggal mondhatja rám egy 185 centis gyerek, hogy "pici vagyok", amikor ő van 60 kiló, én meg majdnem 80? Tehát én sokkal nagyobb vagyok.
Igen, egy mai embert pont ezekhez kell hasonlítani...menj el egy pszichológushoz, mert ez a gyúrás mániád az alacsonyságod ellensúlyozása csak.
És ezek az emberek nem szépek vagy vonzóak, hanem undorítóak.
Mondja ezt egy egy olyan,aki 150 kilót sem tud felemelni
De nem csak a magasságom,engem az is zavar,hogy a majmok erősebbek nálam
Képzeld 40 kilót sem tudok felemelni.
De nem is kell, hogy fel tudjam emelni.
A majmokat nagy részben már kiirtottuk :D nem volt egy sikeres vállalkozás majomnak lenni.
Az nem bosszant, hogy a lovak meg elhúzzák a lovaskocsit? Vagy, hogy a méhek tudnak mézet csinálni, te meg nem?
Csak poénkodtam.Mondjuk tényleg csodálom a majmokat meg a neandervölgyieket a hatalmas fizikai erejük miatt.
De komolyan nem értem a csajokat.Az férfias,ha valaki magas,de az nem számít,hogy 40 kilót sem bír megemelni.
"Mellesleg vannak normális lányok is, akik nem a magasságot nézik."
---
Ne ringasd magadat álomba. Biztos van 100-ból 2-5 csaj, akit nem zavar, ha a pasi 175 alatt van (persze akkor is legyen tőle néhány centivel magasabb) amennyiben helyes, de 175 alatt normál körülmények között tényleg semmi esélyed. Ezt saját (23 éve vagyok csaj nélkül 170 centisen) és alacsony ismerőseim tapasztalata alapján nyugodtan kijelenthetem.
Ez igen...
Amúgy ilyenkor már növekedést segítő hormonokat nem lehet használni? Nem tudom mennyire egészséges vagy hatásos, de egy ismerősöm szedte még tini korában, és őt megdobta pár centivel. Hogyha így zavar ez a helyzet akkor megér annyit hogy utánaolvasson az ember.
Amúgy pedig szerintem az edzés nagyon jó dolog, én is csinálom. De ne vidd túlzásba. És nem akarok senkit se megbántani, de egy kimondottan alacsony emberen a hatalmas izomzat még kicsit viccesen is néz ki.
Én viszont azt mondom hogy ne érezd kevesebbnek magad. Menj a kissebb csajokra. Felső szomszéd is alig van meg 160, mégis felesége és gyereke van. Lehet kicsit nehezebb, de ez is egy kihívás az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!