Aki kapcsolatfüggő az őszintén szeret vagy érdekből?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy csak azért van velem,hogy ne legyen egyedül? Vagy szeret őszintén?2017. jan. 5. 08:34
1/4 anonim válasza:
Jó esély van az utóbbira.
Azonban ezt eldöntened neked kell, mert keveseknek van olyan jó önismerete, hogy bevallja: ő kapcsolatfüggő.
2/4 anonim válasza:
Attól még szerethet.
Őszintén? Azt tőle kell megkérdezni.
3/4 anonim válasza:
Ha tudtok egymással mit csinálni (van közös téma, nem csak te rohansz utána, hanem neked is lehet kívánságod, amit teljesít), akkor valóban szeret, más esetben csak az önös érdek vezérli.
4/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az előző válaszolókkal. KapcsolatFÜGGŐ. Én nikotinfüggő vagyok, szerinted szeretem a cigit? Nem, utálom, hogy köhögök, sárga a fogam és kevés a pénzem. De szükség van rá.
Ezzel nem azt mondom, hogy egy kapcsolatfüggő ember nem szerethet igazán, dehogynem. De valószínűbb, hogy ha csak azért van valakivel, mert a magánytól fél, akkor már mindegy, kivel van, mert a semmitől úgyis jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!