Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a tulajdonságok,...

Mik azok a tulajdonságok, amik alapján gyanús, hogy a kiírt kérdés kitaláció/kamu?

Figyelt kérdés

Természetesen nem azért kérdezem, mert kamu kérdést akarok kiírni, csak szimplán érdekel.

Mik azok a tulajdonságok, kisebb dolgok, buktatók, ami alapján azt gyanítjátok, hogy az adott kérdés csak kitaláció, kamu, provokatív kitalált sztori?

Mik azok az emberi tulajdonságok, az a logika, ami buktató lehet?

Engem is idegesít, hogy normális választ írok, majd kiderül, hogy a kérdés kamu...

2017. jan. 3. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Száz szónak is egy a vége, szóval ezzel azért nem teljesen értenék egyet. Én sem szoktam addig információ-részleteket mondani, amíg szóba nem kerül. Legtöbbször én is utólagosan teszem hozzá kiegészítésként, mert előre senkire nem tartozik, azt én pedig nem tudhatom, hogy amit kihagytam információ-részlet, az másnak nem egyértelmű. (Általában elég egyértelmű dolgokról van szó.)

"

Igen, ez jogos, meg hát ha elsőre mindent leírsz, kisregénynek titulálják. de mikor már érdekli őket, az más.

Nekem az jutott eszembe, amikor egy fiú/férfi arról írt, hogy meleg. Akkor még nem volt nekik külön kategória, és sok homofób ment a meleges kérdésekhez, amik ömlesztve voltak a sima párkapcsolattal, és ezért sokan provokáltak. Ez a férfi leírta, hogy az apja kitagadta, de a teljes történet az volt, hogy végül visszafogadta. Na most nem vagyok teljesen biztos benne, hogy hazudott, de mások is azt hitték. Ugyanis úgy írta az egészet, mint valami esszét, vagy nem tudom. Ha megfigyeled, sok az összeszedetlen kérdés a gyk-n alapvetően ("és akkor az volt... de ez nem fontos... na a lényeg az...), nagyon sok ember számtalan egyáltalán nem fontos dolgot belekever a leírásába, és látszik, hogy nem tudja, hol kezdje, ezek valószínűleg igazak, még ha idegesítően hülyén is vannak megírva. De ez a srác úgy fogalmazott, ahogyan tuti nem fogalmaz senki lelki vívódások közepette. Leírta, hogy az apja ült a konyhában, a hagymát hámozta, mikor ő hazaért, patakokban folyt a könnye (ezt szó szerint így írta, sőt még ennél is költőiebben, nem emlékszem már pontosan), és aztán magához ölelte végül, meg nem is tudom, mik voltak, de ilyen totál patetikus leírás, meg idézett párbeszédek, azok olyanok, hogy ember úgy nem beszél. Kisregény méretű kiegészítés a szövegnél, és a válasza is ilyen hosszú, kisregény. Többet nem is válaszolt, véget ért a sztori, kifújt, és kész. Na, ő gagyin csinálta. Ettől függetlenül valami ráviszi erre az embereket. Lehet, hogy a srác tényleg meleg, és tényleg rosszban van az apjával, de az tuti, hogy nem úgy, ahogy leírta.

2017. jan. 3. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

10-es!

Nagyon szánalmasnak tartom, ha neked közvéleménykutatást kell tartania a vélt vagy valós igazad a megerősítéséhez, mintegy visszaigazolásként.

Mondom ezt neked úgy, hogy soha nem írtam ki a magánéletemről kérdést, sem itt sem másutt, sem igazat, sem hamisat, tehát én nyugodt szívvel lehetek felháborodva a morális mélységed miatt.

Egyébként ennek a platformnak az a lényege, hogy emberek kérdezzenek, válaszoljanak a segítség reményében, azaz, rendeltetésszerűen használják az oldalt - ellentétben veled, aki nem ezt teszed - és ettől ők neked birkák!

Te vagy egy szerencsétlen birka, ha ezt képtelen vagy felfogni!

2017. jan. 3. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A kamu kérdező megrögöztten ugyanazt kérdezi. Pl. a Lakóhely, szomszédok kategóriában valaki 2 naponta kiírta h zavarja a zajongó szomszédja. A Nők egészsége kategóriába is előszerettel írkál egy kamu pisimániás hülyelány.
2017. ápr. 5. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es, köszönöm a véleményed.
2017. ápr. 6. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos vannak kamu kérdések is, de sokan azért zavarodnak bele a sztoriba, mert félnek, hogy barát, család, férj, feleség pont rá téved, ezért megváltoztatják kicsit hogy ne bukjanak le , végül belezavarodnak. Buktak már le itt. Nekem ilyen miatt kellett írnom a moderátoroknak mert kizártak. Közben nem volt kamu, csak kicsit kicsavartam a sztorit, mert féltem olvassa a barátom és lebukok.
2019. szept. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!