Mi a véleményetek azokról az egyetemista lányokról, akik rendszeresen karitatív/jótékony mozgalmakban vesznek részt, másrészt viszont fűvel-fával csinálják és állandóan buliznak?
Nem te sírtál múltkor, hogy az egyetemisták milyen elkényeztettek és hogy lenéznek mindenkit?
Szerintem de, úgyhogy üdv újra drága, és javaslom kezeltesd már a komplexusaidat! :D Vagy menj el valahova bulizni Szilveszterkor!
"Tudom, hogy nem ártanak senkinek (bár ez sem igaz, mert egyik oldalon boldogságot reményt ad kisfiúknak, másik oldalon meg nagyfiúk szívét/lelkét töri össze), de ha valaki egy adott téren empatikus és erkölcsös, akkor ne veszítse már el a hitelességét azzal, hogy másrészről meg r*****ként viselkedik. Ez annyira képmutatás."
Szerintem azért a férfiak/fiúk 99%-a nem olyan hülye, hogy sírig tartó szerelmet vár egy egyéjszakás kalandból :D Senkinek a szíve nem törik össze.
A jótékonykodás meg miért jár azzal együtt, hogy erkölcsös? Meg az erkölcsösség sem egy objektíven meghatározható dolog, most az hogy gyakran változtatja a partnereit mikor erkölcsös és mikor nem? Manapság már nem igazán kirívó, korábban volt amikor még inkább elfogadott volt a mai szemmel is kicsapongó élet.
Kicsit irigynek érzem azt aki így gondolja.
A legtöbb férfi tisztában van mikor van szó egyéjszakás kalandról és mikor komolyabb kapcsolatról. Szóval nem hiszem, hogy nagyon összetörnék bárkinek is a szívét.
Fiatalok, segítenek másoknak nem hiszem, hogy elítélendő a viselkedésük.
A legnagyobb tiszteletem azoké akik másokon segítenek, ez a legmagasabb rendű krisztusi erkölcsi szint a szememben.
Hogy mellette kikkel hányszor szeretkezik az nem tartozik rám.
Aki másokon segít és aki másokat szolgál, annak még a valós bűneit is elnézném, nemhogy a viselkedésének a furcsaságait.
Ez is mutatja, hogy a magas erkölcsi nívó (másoknak segíteni, felemelni az elesettet, védeni a természetet, támogatni a menekülteket, hajléktalanokat, betegeket, öregeket, gyerekeket, állatokat), nem jár együtt a prüdériával, vaskalapossággal, savanyú bepenészesedett életmóddal, sőt inkább ellentmond annak.
Egy életvidám egészséges ember szeretettel fordul a mások felé a magánéletében és társadalmi szerepvállalásaiban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!