Melyiket válasszam?
Ugyanez nalam is megvolt. Foleg akkor, amikor mar elkezdtem az egyetemet. Hetekig sirtam, hogy most ezt vegig kell csinalnom es nem " lehetek" mas.
Rosszul dontottem. 32 vagyok, azota is banom.
Elso vagyok. Real helyett a humant valasztottam. A baratokat, egyetemi eletet nem banom.
Nyelveket tanulnek az tuti.
Kedves kérdező! Ilyenkor több mindent kell mérlegelni. Első tippem az elhelyezkedési esélyek megnézése, adott diplomával hol, mennyire könnyen kaphatsz munkát. Ezen kívül ajánlott a tananyagot is végignézni, milyen órák lesznek, ez minden egyetem oldalán publikus szakonként. Harmadik, hogy van-e biztosan elég pontod az adott szakra? Végül a legfontosabb, melyik iránt érzel szenvedélyt, melyik érdekel a legjobban? Fontos, hogy szeresd a munkád, mert rengeteg éven át fogod általánosságban napi 8 órán át végezni. Készíts magadnak egy listát, több szemszög alapján fusd át és úgy próbálj meg esetleg dönteni.
Sok sikert kívánok és ha úgy érzed megvan a döntés írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!