PC vagy Konzol?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy egyszerűen nem tudom el dönteni,hogy Pc vagy konzolt vegyek.Pc azért lenne jó mert nagy nagy csgos vagyok.Konzolt azért mert nekem kenyelmesebb.És nem tudok donteni,olyanokon is gondolkoztam hogy milesz akkor ha 40eves leszek gondolom akkor se az asztali pece melet fogok ülni ha nem a pl:barátokkal valami verekedős játékkal játszani konzolon.Ugy hogy nem tudom#PC #konzolt válasszam?
2016. dec. 10. 19:31
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ennek mi köze ahhoz, ha 40 leszel. Talán jobb is, ha nem tudom.
Mindig is konzol párti voltam, de a PS4 és X1 mellett nem szól semmilyen érv. Pc-n meg ugyanúgy lehet kényelmesen, kontrollerrel játszani, mint konzolokon. Nem igazán értem hol a probléma, ha csak ennyi ellenérved van ellene.
2/3 anonim válasza:
Hány év múlva leszel 40? 25? Tudod, hogy negyed évszázad a számítástechnikában mennyit jelent? 25 évvel ezelőtt még az átlagfelhasználó 1 Mhz-es Commodore gépeket használt.
Mire 40 leszel, már a mai értelembe vett PC és konzol nem lesz sehol. De vigasztaljon a tudat, hogy Csgo(?) se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!