Miért ilyen kevés a nők között aki játszik (konzol, pc, stb)?
Én rendszeresen játszom, többfélét is, de nem vagyok semmilyen FB csoport tagja.
45/N
Szerintem rengetek oka lehet annak, hogy egy lány/nő nem játszik.
A fiúk már abban nőnek fel, hogy játszanak, erről beszélnek a suliban, stb.
Egy lány meg nem. Ott nem az a téma általában, hogy mekkora király voltam a CS-ben, hanem mondjuk, hogy milyen csini volt egy ruha a tv-ben, stb.
Sajnos sokan vannak úgy vele, hogy játszani hülyeség/gyerekes, mert a legtöbb helyen azt olvassa. Ki soha nem próbálta, de elítéli és hangoztatja.
Az emberek nagy részét rettentő könnyű befolyásolni.
Vagy pl ha egy lány elkezd játszani, a barátnőit attól még nem feltétlenül fogja érdekelni. A legtöbb lány véleménye a játékokról az, hogy szar, gyerekes, hülyeség. Aztán ha valaki ezt kapja meg, berögzülhet neki, hogy hülyeség.
Vannak, akik ha a szomszéd városban élő Marika azt mondja, hogy kutyát tartani hülyeség, akkor nem fog tartani. Vagy mondjuk látja a testvérén, hogy nem csinál mást, nem foglakozik mással, akkor negatív hatások fogják vele kapcsolatban érni és nem fogja kipróbálni.
Persze ezek általánosítások, nem feltétlenül van így, de attól az tény, hogy a lányok nem abban nőnek fel, hogy játszanának.
A pozitív hatásairól ritkán hallani bármit is, no meg külön nem nagyon készülnek nőknek játékok. Persze van, de elsősorban a fiúk/férfiak a célpiac.
Első: Az nem igaz, hogy nincsenek jó játékok, ez teljesen szubjektív dolog. Ha elzárkózol tőle, természetes, hogy nem fogsz játszani.
Rengeteg nagyszerű játék van.
N
Nem hiszem hogy olyan kevés nő játszana, legfeljebb náluk nem akkora téma.
Régebben volt BF2 csapatom, mindig együtt toltuk lanba, és ott volt 25 és 45 éves nő is. Vagy a legtöbb lány azért eljátszik 1-1 népszerűbb játékkal, Tomb Raider, stb.
Max tényleg az lehet, hogy náluk nem akkora "divat" erről beszélni, meg ők sokszor inkább a valós élet kibeszélésével vannak elfoglalva, blogokat írnak, posztolgatnak.
Én férfi létemre halálosan unom ezeket a játékokat. A feleségem viszont playstation-ön játszik. Szóval nem érzem át a problémát. :)
Viccet félretéve: A játékok többsége lövöldözős vagy focis, ezek a csajokat nem annyira érdeklik. Nem tudom, hogy létezik-e egyéltalán valami tipikus csajos játék. Ezek olyan élethelyzeteket idéznek elő, ahová az ember nem kerül normál körülmények között, ezért is sikeres dolog képernyőn megjeleníteni. Ezek viszont olyan helyzetek, ami a lányok fnatáziáját nem annyira mozgatja. Szörnyek, lövöldőzés, versengés stb. Kb. 25 éve, amikor ezek a dolgok elkezdtek terjedni, nem figyeltek arra, hogy nők igényeinek megfelelő játék is készüljön, most meg már annyira kialakult köztudatban, hogy a TV-játék a fiúk dolga, hogy ezen rettentő nehéz változtatni.
azért mert mindig szanaszét vannak alázva,bár lehet egyszerűen az nem jön be nekik hogy 80%-a a férfi játékosoknak már attól erekciója van ha meglát egy női nevet,egyből elkezd nyáladzani,meg hirtelen a flegma gyökerek is nagyon segítőkészek lesznek :D szánalmas
offline játékokkal nem tudom mi a helyzet
Nem játszom multiban, így nem is nagyon vagyok csoportokban tag, meg úgy a közösségi médiák sem érdekelnek. Azért utáltam meg a multit, mert sok volt a béna, aki miatt folyton kifingott a csapat, és a rosszindulatú emberek, akik csak beszólni, lenézni akarnak, még a csapat társaim is bszogattak, átcsesztek szal nekem ennyi elég volt.
Én végül is játékokon nőttem fel: Tomb Raider, Mortal Kombat, Syberia, Crash Bandicoot, egy rahedli ps, és még több pc. Az indie játékokat szeretem a legjobban. A ps-t eladtam, azzal már nem játszok, és mivel melózok és ott is a gép előtt ülök nincs mindég kedvem beülni játszani munka után sem, így már kevesebbet, de azért játszom most is.
Biztos, hogy több a női játékosok száma, mint 5%, szerintem az van, hogy tesznek a fb csoportokra, aki játszik az játszik és nem a közösségi médiák előtt ül, pláne, ha nem is multizik. Egyéni vélemény, magamból indulok ki, ha gép előtt vagyok vagy melózok, vagy játszok, vagy gyakorin lógok, ha nincs meló. 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!