Lehetnék boldogtalan,mert külföldön dolgozom a családomtól messze és a párkapcsolatom is egy kaka. DE!
Van munkám,amit szeretek csinálni és van előrejutási lehetőségem,amiért teszek is. Megtanultam egy másik nyelvet amit kamatoztathatok.
Bár a kapcsolatom nem az igazi,de megtalálom a módját,hogy élvezzem. Szervezek programokat magamnak vagy nekünk. Ha végképp nem lesz jó,ki tudok belőle lépni,mert olyan munkám van,hogy egyedül is fenn tudnám magam tartani és nem függök senkitől.
Ugyan csak két,három havonta látom a családom amikor pár napra hazalátogatok,de szerwtnek engem és én is őket. Van egy csodás unokahugom aki visítva rohan hozzám amikor meglát. Lehetnék boldogtalan,hogy nem látom hetente,de örülök neki,hogy legalább ennyit láthatom és akkor értékes időt töltünk együtt.
Alapvetően pozitívan állok mindenhez, sok embert láttam aki nálam rosszabb helyzetben van,nincs okom panaszra.
Van munkám, a családom szeret,nem szűkölködünk,nem fázunk és mindenki egészséges. Kell ennél több?
Jelenleg nem igazán. Tavaly szinte elejétől a végéig boldog voltam, de minden dolog, ami akkor boldoggá tett, idén egymás után váltak semmivé.
Jelenleg most vagyok a mélyponton és már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
23/F
Az vagyok mert:
-3 hònap mùlva a számomra a legjobb fèrfi felesège lehetek
-Mert vègre majus òta olyan munkám van, amit szeretek/amire büszke vagyok
-Mert van egy szerető családom
-Mert egyre jobban allunk anyagilag
-Mert 53 ès 204 nap mùlva is nyaralunk exotikus helyeken, ès imádok utazni, 2 ève sehol nem voltunk, most bepòtoljuk
-Jövőre vègre ùgy nèz ki saját házunk lesz
Ezek miatt boldog vagyok, de közben fèlek, hogy beüt a krach..
Lehetnék boldogtalan, mert:
-A szüleim elváltak és egyedül én törődök a 10 éves húgommal.
-Gyakran bántanak.
-Fél éve mindenhonnan visszadobják a könyvem.
-A napi 7 tanítási óra kikészít mentálisan.
-Az orvosok nem tudnak rájönni, mi bajom.
-Elvitték a lovat, akivel a legjobban össze tudtam dolgozni.
Lehetek boldog, mert:
-Csodálatos barátaim vannak.
-Habár nincs tökéletes külsőm, jól érzem magam.
-Kitűnő tanuló vagyok.
-Képes vagyok betűkből világokat építeni a papírra.
-Folyamatosan fejlődök a sportokban.
-Az osztálytársaim szeretnek, és én is őket.
-Vannak szüleim.
-Szerencsés vagyok, mert nekem remek karácsonyom volt.
-Lehetőségem van másokon segíteni.
-Még sok szép élmény vár rám, amik kárpótolnak a rosszakért.
Bármilyen rossz dolog történik, még mindig van szép oldala a világnak, amit még szebbé lehet tenni. Előttem az élet és én állok elébe. Boldog vagyok, még ha néha bele is törik valamibe a bicskám. :)
14/L
Én annak mondhatom magam, vagy legalábbis nem boldogtalannak.
Amit fel tudok hozni:
- Részeges apám nélkül már nyugodt családi háttér.
- Biztos lakhatás, megélhetés.
- Fix munkahely amit hivatásomnak tekintek és nem nyűgnek, jó fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!