Kedves voltam, erre leüvöltött a ruhaüzleti eladó. Megértem, hogy nagy a hajtás de hogyan engedhet magának meg valaki ilyesmit?
Márkás ruhaüzletben voltam ahova gyakran járok. Az egyik eladó csaj a földre ejtett-lökött egy csomó mindent, én meg pont ott álltam. Reflexböl azonnal lehajoltam hogy segítsek neki (ha egy idös néni elejti a bevásárlószatyrot az utcán akkor is mindig segítek!).
Erre elkezdett üvölteni (!) velem, hogy mit képzelek én, ne avatkozzak be az ö munkájába, ne akarjam elvenni, meg amúgy is szálljak le róla, ezzel semmit nem érek el nála!
(Hozzátartozik a történethez, hogy bár gyakrabban járok ide, még arcról se ismerem meg az eladókat, meg gyakran is cserélödnek és soha nem kezdtem ki vagy flörtöltem ilyen helyen)
Nagyon szürreális volt az egész, a többi vásárló is csak dermedten nézett. Olyan volt a csaj, mint akinek elgurult a gyógyszere és beképzel mindenfélét. Csak álltam ott, aztán mondtam neki hogy semmi rosszat nem akartam, föleg töle semmit mivel feleségem van és kikérem magamnak ezt a hangnemet és vádaskodást!
A többi eladó nem látta a helyzetet csak odarohantak a kolléganö védelmére és félreértették az egészet. Azt hitték hogy én direkt a földre dobtam mindent amikor bepróbálkoztam a csajnál de nem jött össze. Szerencsére odaszóltak többen is szemtanúk, hogy mi történt. Végül annyit mondtam hogy "na menjetek a ....." (pedig nem szoktam ilyesmit mondani) és elmentem.
Mi a baja az ilyen elmebeteg embereknek? Miért csinálta ezt a hisztit és miért reagálta túl az egészet? Plusz miért hitte, hogy én öt fel akarom azzal szedni hogy a szemem láttára és a lábamra lepotyogott ruhákat felvettem? Ez nem egy romantikus limonádé, maximum ott lehet ez csajozási módszer.
Utólag jól tenném ha visszamennék és kérném a tulajdonost?
"Nah, megjelentek a sértett nőgyűlölők is, akik szerint egy-két esetből lehet általánosítani nők millióit."
Nagyon igaz!
A férfiak a legjobb tanulók, ha a nők a tanárok! :D
Szerencsétlen igen labilis, lehet fogalmad sincs és komoly lelki válságban van, vagy sok rossz dolog történt vele rövid idő alatt, nem tudja kezelni a dolgokat.
Tényleg hagyd, nem véletlenül tört ki. És ne vedd magadra.
(Neki a rosszabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!