Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem szégyellitek el magatok...

Ti nem szégyellitek el magatokat néha?

Figyelt kérdés
Annyi ember siránkozik itt, hogy szar az élete stb. De semmit se képesek tenni. Felkeltem ma hajnalban, és zongorás videókat néztem... Óvodás korú kisgyerekek képesek zongorázni, elképesztően. Néhány felnőtt ember meg semmire se képes. Példaként anyám, aki még csak nem is dolgozik. Végig nézni azt ahogy apám teszi ezt helyette betegen. Miért vagyunk ennyire gyengék? Annyi lehetőség van egy emberi lényben. Miért nem tudunk felülemelkedni a rabszolga proli léten? Sajnálom hogy ilyen kifejezéseket kell használnom, de ez az igazság. Én is ilyen vagyok. Nem tudunk küzdeni. Nem használjuk ki a bennünk lakozó lehetőségeket... Szinte semmit. Ítélkezünk, hibákat keresünk a másikban. Azt hisszük mi vagyunk a legjobbak. Nem. Csak unalmas szürke alkotórészei vagyunk a proli társadalomnak. Egy a nyolcmilliárdból. Mindenkit lenézünk. De semmi értéket nem produkálunk. A legtöbb ember ilyen. Szálljatok magatokba... Aki öngyilkos akar lenni, vagy csak utálja az életét és mindenért a külvilágot okolja, az gondolkozzon el magán, de tényleg igazán.
2016. dec. 19. 08:33
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ostoba, élettelen, élősködő - vagyok én. Így van. Félelmetes mennyi mindent megállapítható rólam töredéknyi információ foszlányok alapján. :) Egy egész ember élet benne van ebben a pár sorban. Pont erről beszélek. Gondolkodjatok el. És ne ostobázzatok, meg élettapasztalatlanozzatok, mert szart se tudtok.
2016. dec. 19. 11:46
 22/32 A kérdező kommentje:
Kukába való az itteni emberek mentalitása.
2016. dec. 19. 11:48
 23/32 A kérdező kommentje:

És az igazi gyűlölködés csak most fog jönni.

De nem érdekel, sziasztok.

2016. dec. 19. 11:49
 24/32 anonim ***** válasza:
95%

S te mit tudsz azokról, akik utálják a saját életét, akik megakarnak halni? Azt hiszed ez csak azért van, mert az ember unatkozik? Asszed, minden olyan könnyű? Szerinted az ilyen emberek min mentek/mennek keresztül? Ne pofázz úgy, hogy közben az ilyenekről semmit sem tudsz!

Valószínűleg a te életed sem a mennyország... Különben nem írtál volna ki kérdést. Előbb a sajátodat tedd rendben, aztán dumálj.

2016. dec. 19. 13:32
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
Leírtál egy embertípust. Egy rinyáló, lusta, önsorsrontó, gyenge, utálkozó, szánalmas típust, aki nem tesz semmit a sorsáért, csak navalyog. Erre írtam azt, hogy ha én ilyen életképtelen szar lennék, tényleg szégyellném magam. Rengeteget küzdöttem életem során, hogy odáig eljussak, ahol most vagyok, szóval én ezzel a mártírkodó, nyavalygó, passzív mentalitással nem tudok és nem is akarok empatizálni. Az pedig, hogy te ezt magadra vetted, mert az általad leírt karakterrel azonosulsz, ezért személyes gyűlölködésnek vagy a te jellemrajzodnak veszed egy általános embertípus elleni szánalmamat, az már nem az én hibám. Akinek nem inge.. Ha az ember igazán akar tenni a sorsáért, az megtalálja a módját, akármilyen mélyről indul, aki meg csak kifogásokat halmoz, az megérdemli a sorsát.
2016. dec. 19. 13:32
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
A lényeget, csillagom! Mit akarsz tulajdonképpen mondani? Mivel van igazából bajod?
2016. dec. 19. 14:26
 27/32 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen kis emós hülyegyerek tini lehet, aki filozófikus hangulatban érezte magát és okosat akart mondani, amikor meg rápirítanak érvek hiányában sértődötten elvonul. A "törlöm a kérdést" volt már?
2016. dec. 19. 14:30
 28/32 anonim ***** válasza:
50%

#27:

Elég bunkónak tűnsz... Miért bántod a kérdezőt?

2016. dec. 19. 14:50
 29/32 anonim ***** válasza:
93%

Gyengeségről írsz, holott te vagy az aki nem képes végignézi a következményeit annak hogy ilyen kérdést írsz ki.

Csak akkor prédikálj a lúzerekről ha te nem vagy az.

Aki meg nem lúzer, az nem foglalkozik ennyit velük, mert tudja hogy nem érdemes.

2016. dec. 19. 16:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Ti ritka hülyék vagytok
2016. dec. 19. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!