2/8 anonim válasza:
Nem gáz. Végülis felejt az ember az évek során. Viszont ha felirod a jo élményeket örökre megmaradnak.
3/8 anonim válasza:
Nem gáz, én is írok, de nem megyek bele részletesebben a dolgokba, és nem így kezdem nap mint nap, hogy kedves naplóm.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó:) gondolj bele, 70 évesen milyen jó lesz, hogy kvázi előtted lesz az egész életed a tinédzserkorodtól kezdve, első szerelem, középiskola stb.az első munkádon, esküvődön, gyerekeid születésén át az unokáidig. Persze ez most nagyon klisés volt, de remélem átadtam a lényeget, hogy miért jó.
5/8 anonim válasza:
Gáz vagy sem, már lassan 7 éve, hogy írom. Aki gáznak tartja, az bekaphatja!
6/8 anonim válasza:
Én is hat évig írtam telefonon,és mikor másik telelefont vettem elveszett 6 évnyi naplóm,a micro sd kártya hibájából.Most újrakezdtem az új telefonon, augusztus vége óta írom minden nap, és automatikusan egy felhő alapú tárhelyre menti, mikor online állapotban vagyok.
7/8 anonim válasza:
24 leszek, és én is írok, 2 éve kezdtem újra. Sőt, engem kifejezetten dühít, hogy egy bizonyos dolgot annak idején nem írtam le, így javaslom is a naplóírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!