Hány évesen kezdted magadat végleg felnőttnek érezni? Kötődött ehhez valami esemény, vagy csak úgy kialakult?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 14:37
1/10 anonim válasza:
Én 15 évesen, amikor az anyám meghalt.
2/10 anonim válasza:
Még nem sikerült felnőnöm, pedig már nyugdíjas vagyok.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Hát én még mindig nem tartok ott, pedig 22 éves vagyok és nem élek a szüleimnél. Szerintem ez majd csak akkor jön, ha befejezem a sulit, találok egy munkát és összeházasodunk a párommal.
5/10 anonim válasza:
25 évesen, mikor elkezdtem dolgozni és saját magam fizetni a számláimat.
6/10 anonim válasza:
16 Évesen.
Amikor láttam hogy értelmesebb vagyok, ésszerűbben gondolkodom, és jobb döntéseket tudok hozni mint a szüleim, illetve a felnőtt tesóim.
7/10 anonim válasza:
38 évesen, az anyám halála után egy órával.
Az első gondolatom az volt, hogy most lettem végérvényesen felnőtt.
Pedig addig is annak gondoltam magam, csak már hirtelen nem voltam senkinek sem a gyereke.
8/10 anonim válasza:
Ebben az évben, mikor Anyu meghalt. Pedig külön éltem, eltartottam magam, de mégis.
9/10 anonim válasza:
40 évesen amikor anyám kórházba került és egyedül maradtam, vezettem a háztartást 2 helyen tartottam a frontot férfi létemre.
10/10 anonim válasza:
"Férfi létemre"... ennek mi köze bármihez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!