Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért a cigány...

Az emberek miért a cigány fajt utálják?

Figyelt kérdés
Nem azért olyanok a cigányok amilyenek, mert olyan a fajtájuk... csak mert így nevelkednek. Ha egy magyar kisbabát egy cigány család nevelne fel, a magyar gyerek is ugyanúgy viselkedne mint ők. Miért a fajt utálják? Vannak normális cigányok is.
2016. dec. 17. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A cigányság mióta egy külön faj?
2016. dec. 17. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
6%
#1-nek igaza van. Miért faj? Azt is kérdezhetted volna, higy miért a zsidókat, vagy miért a négereket utálják. Általában a válasz az rá, hogy mert büdösek, koszosak stb, de ez csak ÜRÜGY! Az ok, hogy más a színük. Nincs különösebb magyarázat a rasszizmusra. Az csak úgy benne él az emberekben.
2016. dec. 17. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

"Az csak úgy benne él az emberekben."

Már akiben. Van, aki képes gondolkodni is.

2016. dec. 17. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
44%

A társadalom (téves) általánosítása miatt utálják sokan a cigányságot. Szerintem az emberek nagy többsége inkább a nem dolgozó de munkaképes, rabló/gyilkos, kulturálatlanul viselkedő embereket nem kedvelik. Velük azonosítják a cigányságot. Ez kábé olyan mint amerikában a négerek és a fehérek. Statisztikailag több fekete bűnöző van, mint fehér, de ez még nem azt jelenti, hogy minden néger rossz.

Nem sértegetni akarok, de az emberek egy csoportot pár ember viselkedése alapján ítélnek meg.

2016. dec. 17. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Mert ha valakinek baja van, akkor sosem abba gondol bele, ő hol rontotta el az életét, hanem megpróbálja a kínját kivetíteni valaki/valami másra. A cigányok, mivel nem éppen tökéletesek, kiválóan alkalmasak e szerep betöltésére.
2016. dec. 17. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Én kiskoromban például egy elég vegyes környéken laktam, este már nem szívesen ment le egyedül senki sem az utcára. Ált suli 8 évébe 3x vertek meg az utcán a cigók és vitték el a cuccaimat. Volt pár cigány haverom, ismertem rendeseket is, szóval már a nézéséből eltudom dönteni, hogy értelmes vagy nem, ettől függetlenül az egész társaságot megvetem. Mostani munkámban pedig napi szinten találkozok 8 általánost vagy azt sem végzett emberekkel, mondanom se kell, hogy a nagy része milyen nemzetiségű.. Semmi más nem kell nekik, csak minimális segély, dolgozni büdös, tiszteletlenek és nem adnak magukra. Nem érdekelnek az okok, de ilyenek és kész. A lényeg, ha az ember folyamatosan csak negatív példát lát közöttük, akkor könnyen fog általánosítani, ami persze nem korrekt, de ilyen az emberi természet.
2016. dec. 17. 18:51
 7/10 anonim válasza:
100%
Vannak olyan cigány emberek akik csak rosszat tesznek, és vannak a normális cigányok. A rossz oldal miatt szív a jó oldal. Mivel ők is cigányok ezért beazonosítjuk, hogy akkor ők is rosszak. Meg ha őszinték vagyunk a cigányokról nem sok jó hírt hallasz, és tényleg azok az emberek miatt így az összes többivel is úgy bánunk. Szerintem ennyi az egész
2016. dec. 17. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A rendszerváltás után (az ipar felszámolása után) a cigányság nehezen, vagy sehogy nem kapott munkát. Kisebbségnek számító tömegként idővel megkapták a segélyezést, de munkát nem. Idővel már dolgozni sem akartak, de amíg ez a folyamat zajlott az évek során, erről egyszerűen nem lehetett beszélni. A szőnyeg alá lett söpörve az egész téma. Azóta elkezdett felnőni egy generáció, aki nem látta dolgozni soha a szüleit. Így a jelenlegi cigányság (szigorúan általánosítva) hatalmas "szociográfiai" problémát jelent, mind terjeszkedésileg, létszámügyileg, életstílusban stb. Mivel a jelenlegi rendszerünk ezeket az embereket segélyezi, így a helyzet változatlan marad. Sokkal nagyobb problémát jelent a cigányság ma Magyarországon mint azt a legtöbb ember gondolná, a lelakott bérlakásoktól kezdve a teljes egészében tönkretett FALUKIG mindenhol "pusztít" ez a dolog, lassan már kisebb demográfiai problémákat is jelent. Ez ellen se a közember nem tesz, se a politika, se a rendszer.

Hogy tehet e erről egy átlagos cigánynak született ember? Nem. Putriban, semmirekellők és tolvajok között szinte neurózisban felnevelkedett kölyök ugyanolyan lesz, mint a szülei. A probléma az, hogy senki nem tesz ez ellen semmit.

2016. dec. 17. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Mármint amit írtam, az a primitív emberekre jellemző. Az értelmesek elsősorban önvizsgálatot tartanak minden esetben. (5-ös voltam.)
2016. dec. 17. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

A putrisabb ciganyoknal szokas meg a mai napig, hogy unokatestvereket, masodunokatestvereket hazasitanak ossze, aminek kovetkezteben eleve mentalis (neha meg fizikai is) gondjai lesznek a gyereknek.

Am bytheway: a ciganysag nem egy faj. Az ember maga egy faj. Nem is rassz, ha jol tudom, meg az europid rasszba tartoznam (valaki javitson ko ha tevedek).

Am ha valakit folyamatos inzultusok erik a ciganyok altal (kiraboljak, megverik stb...) annak te aztan nem tudod a vilagert se elmagyarazni, h vannak rendes ciganyok, ugyanis a ciganyok 98% mind ilyen.

2016. dec. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!