Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mi volt? Hogy lehetnek...

Ez mi volt? Hogy lehetnek ilyen alpári határokat nem ismerő emberek?

Figyelt kérdés

Ültem ma könyvtárban két lány kabátban beszélt az egyik könyvtárossal hogy kölcsönöznek ki könyvet. Erre egy huszonév körüli "kedves" fiatalember rájuküvöltött hogy a könyvtárban tilos kabátban lenni majd továbbment. A két lány teljesen le volt forrázva aztán hallottam h. a könyvtáros mondta a fiatalembernek hogy majd ők rájuk szólnak nem kell külön neki erre a férfi azt mondja ŐŐ csak segíteni akart hogy betartsák a lányok a könytár szabályait.

Ez milyen viselkedés? Jogos?

2016. dec. 15. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is jártam régen hasonlóan. Nálunk, ha csak könyvet akarsz visszaadni, nem kell leadni a kabátot a ruhatárban. Szokás szerint befutottam 1 db könyvvel, és engem is leordított egy huszonéves csávó, hogy biztos el fogok lopni 5 könyvet. :) Úgy látszik a könyvtárba járó huszonéves fiúk zakkantak. :D
2016. dec. 15. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos csak frusztrált volt és így vezette le a feszkót. Megesik. Másrészt az a férfi meg beleszólt olyan dologba, amihez az égvilágon semmi köze.
2016. dec. 15. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetemi könyvtárban láttam böfögő, labdázó fiatalokat. Az aztán tényleg alpári volt.
2017. jan. 28. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én beszóltam volna a srácnak, hogy tudtommal ordibálni is tilos könyvtárban.
2017. máj. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!