Miért van, hogy valakinek akkor is az öngyilkosságon jár az agya, ha az élete rendben van, és boldog?
A tizenéveskori "védő"oltásokban igazolhatóan abortált, ismétlem: abortált magzatból nyert szövet tenyészete található.
Utána lehet nézni. Ennek ellenére a védőnőknek általában fingja sincs erről, mert oly nagyon lelkiismeretesek (tisztelet a kivételnek).
Nem eggyel beszéltem, hogy utána szokott-e nézni, mit ad be.
Nem szoktak utánanézni.
Vajon milyen hatása lehet a meggyilkolt embriónak, ha a véráramba fecskendezik... Ezen gondolkodtatok-e már...
Az utóbbi években "divat" tinik körében az önvagdosás.
Az öngyilkos hajlamnak számos, különféle oka lehet. De akár újabb fajta oka is lehet. Csak néhány éve vezették be az említett kamaszkori oltást. Erről ennyit.
Van olyan eset, hogy hiába van rendben látszólag az életed, mégsem érzed magad igazán boldognak.
Nekem is volt ilyen, és pont ez volt az igazán furcsa benne. Éppen az egyetem is jól ment, barátnőm is volt, mégis úgy éreztem hogy az egész nem tesz boldoggá.
Az is lehet, hogy úgy érzi, a boldogsága csak átmeneti dolog, és előbb utóbb elveszít mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!