Van köztetek olyan, akinek tökéletes/kiegyensúlyozott élete lehetne, ha változtatni tudna a magasságán?
"13És az egyik kommentelő sem maga találta ki (gondolom ő is tapasztalta), hogy a nők a 175 alatti pasikat egyszerűen megvetik. Szóval nem kell álszent kommentekkel "vigasztalni". "
Na itt a komlexusod gyökere. Azt az alacsony értelmi szintű szennyesbejegyzést, hogy "nekem nem kellene alacsony pasi, és a nők is mindig 175cm pasit részesítik előnybe."
- törvényszerűséggé tetted - és igazodsz hozzá.
Egy db p rosti nyomoronc kihagyható, neki "nem kell ilyen pasi" és?
Van még sok helyes, kedves, 170 cm alatti lány (nem mintha probléma lenne, hogyha 1-2 cm -rel magasabb, de ennyire úgysem fogod feldolgozni az akadályokat.)
A lényeg: hogy kedves legyen megértő az a lány.
Láss hozzá a kereséséhez és a meghódításához.
"Jaj, hagyjátok már ezt a dumát. Attól, hogy százan nekiálltok szegénynek magyarázni, hogy a 170 tök jó magasság, attól ez még számára nem lesz elfogadható. És hiába ajánlanék pszichológust, ha az is nyomná a sablonszöveget."
De én tényleg nem értem, miért jó az, hogy mindenki olyan magas akar lenni, hogy kitörjön a nyakcsigolyám. 173 centi vagyok én is, tökre örülnék, ha végre egy pasi 170 centi lenne, az velem egymagas, nem pedig az égbe bámulok, amikor beszélek vele.
"173 centi vagyok én is, tökre örülnék, ha végre egy pasi 170 centi lenne..."
Ha tényleg így gondolod és nem kamuzol, akkor te képviseled a nők azon szűk táborát, akiket nem izgat, hogy a pasi nem nőtt 175-177 fölé. Csakhogy ti pokoli kevesen vagytok. Mondjuk azt nem értem, hogy téged miért nem zavarna, hogy a pasi 3 centivel alacsonyabb, egy legalább 10 centis magassarkúval pedig 13-al. Szinte az összes nőnél alapból kizáró ok, ha a pasi nem magasabb, ha a csaj felhúz egy magassarkút.
Örülj neki,hogy nem vagy fogyatékos,nem vagy halálos beteg,tudsz járni,dolgozni,nincs szükséged ápolókra stb...
Mellesleg a 170 nem alacsony,agyilag van nálad a baj,amiért beképzeled ezt magadnak.Mellesleg amíg ilyen szánalmas lúzer vagy,ne is várd,hogy szeressenek a lányok
"A nők a 175 alatti pasikat megvetik"
Pont múltkor láttam a 174 cm magas volt osztálytársam egy nála 1 fejjel magasabb csajjal csókolózni a buszmegállóban..
Nálam is hasonló a helyzet, csak pont fordítva: lányként érzem úgy, hogy túl magas vagyok. Évekkel ezelőtt még nagyon zavart, kilógtam a sorból, mindenki bámult, de idővel megtanultam kezelni ezt, és már lassan megbarátkozok a magasságommal. Remélem neked is sikerülni fog, vannak 170 centis fiú ismerőseim akiknek sikerült barátnőt találni, szerencsére sok az alacsony lány. Illetve manapság már egyre több példát látok arra is, hogy a lány magasabb a fiúnál, ki tudja.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!