Te lányként, hogyan reagáltál volna?
A profilképem szimpatikus neked (olyan érzelmes),jelőllek, visszaigazolsz. Kedvelem a képed, de csak Hetente egyet. Nem írok rád, békén hagylak. Majd lesz a szülinapod (ez a jelőlést követően kb. Két hét) az idővonaladra mégse írnék, hiszen nem vagyunk ténylegesen ismerősök, így hogy ne gondolj udvaríatlannak küldök egy képeslapot Messengeren. (Nem reagálsz semmit), de a hírfolyamon mindenkinek megköszönöd,"köszönöm mindenkinek,aki ma gondolt rám"
A lány csak, azért jelőltem, mert névegyezés volt egy valódi ismerőssel. A héten megint megosztott egy képet magáról, amit kedveltem. Általában az emberek hasonlíanak egy "állatra", a szó jó értelmében. Ezért másnap a képe alá írtam, hogy szereti-e a... Mert, ha nem szereti, akkor úgye félreérti, megbántódik. Ismerem őket, amit lehet, azt félreértik. Azt felelte, hogy nem tudja. Mondjuk ezen sem csodálkoztam, (úgyan, mire adnának egyértelmű választ?) Közbe egy fiú a képe alá írta: Ki ez (cenzored). Vissza írtam, hogy nem vagyok (cenzored). Majd a fiú, hogy majd ő vesz neki olyan állatot.
A lényeg, annyi, hogy letiltott, de azt nem bánom, csak azt, hogy nem tudtam elmondani neki, hogy olyan cuki, mint egy póni :)
(Nem számítottam, erre a reakcióra, miért ilyen bizalmatlanok a lányok? Még bunkó sem voltam, ez lehetett a baj?
Nem hiszem, hogy az ismerőse volt. Nem keveredtem vitába az "ismerősével", azt írta "ki ez a ge#i." Csak annyit írtam vissza: "Nem vagyok ge#i"
Persze a trágár szót ő is leírta nem #ki. Végül törölte a trágár hozzászólásainakt, még a sajátját is "nem tudom" <nem tudja mit gondol a pónikról>. A fiúét is törőlte: "Majd én veszek neki pónit"
Csak a kérdésemet hagyta meg.
Utána, amit fent nem írtam a képe alá küldtem egy pónit (rajz, egy lány a pónijával, aki megsimogatta a póni sőrényét)
Nincs olyan, hogy valakit véletlenül igazolsz vissza, olyan sincs, hogy véletlenűl jelőlsz valakit, mert Mindkét esetben megerősítést kér.
/szerintem a lány valami animal-szexre gondolhatott, mert semmi okot nem adtam rá, hogy tiltson; egyszerűen beteges projekciói vannak a pónikról. (Amúgy ló, hanem póni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!