Nem nézik bolondnak azokat az embereket akik mosolyogva járkálnak az utcán?
De bolondnak nézik. Én reggelente (nekem most van reggel, korai műszak stb.) mindig vicces könyvet olvasok a buszon, és nevetek is. Néhányan szerintem el is átkoznak, és de, totál idiótának néznek, csak engem nem érdekel.
Ok nélkül mosolyogni, igen, kicsit inkább ijesztő, de valószínűleg az osztálytársadnak van oka vidámnak lenni. Szerintem optimista, jól csinálja.
A mosoly segít, vannak, akik visszamosolyognak, a többivel meg nem kell foglalkozni!
Nem hiszem, hogy ha valaki vicceset olvas, azt hülyének nézik. Aki ok nélkül széles vigyorral közlekedik, azt talán.
Kedvesebb nem ettől leszel. Lehet semlegesen kedves arcot is vágni.
Ha ok nélkül csinálsz bármit is, de. 😃
Sokan igen, sokan nem.
Lehetséges hogy erdélyi származású:)
Még nem láttam mosolygó magyart, esetleg csak vicsorgót. Illetve de, van egy ismerősöm, de anyai ágon Szlovák.
Alapvetően te lennél normális, de az ő szemükben lehet, hogy idióta. A fogyatékosság a részükről jön viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!