Csak szerintem szánalmas dolog, hogyha valaki azzal dicsekszik, hogy színötös tanuló, büszke magára, viszont puskázás nélkül 4-es se lenne?
Nekem is volt gimiben egy ilyen osztálytársam, ha éppen nem puskázott egy dolgozatnál, akkor mindig tologatta a témazárókat, mert "beteg" volt, és mivel több ideje volt felkészülni, természetesen jobbra írta meg, mint azok, akik első körben írtak. Utána meg verte magát, hogy ő milyen okos, mert 4.8-as átlaga van, miközben az osztályátlag "csak" 4.4-4.5 körül volt, és ő milyen sokra fogja vinni, ehhez képest csak oda vették fel egyetemre, amit vésztartaléknak jelölt meg (mivel ugye az érettségin nem tudott puskázni, és tologatni sem tudta, lényegesen rosszabb lett neki, mint a témazáró eredményei), ráadásul onnan is kibukott egy félév után.
Elég szánalmas dolog amúgy szerintem is, és elhiszem, hogy idegesít, az egész osztályomat idegesítette anno ez a lány, de mint a mellékelt ábra mutatja, meglesz ennek a viselkedésnek a böjtje. :D
Szerintem alapvetően már az is gáz, ha valaki azzal dicsekszik, hogy színötös (és nem az irigység beszél belőlem, épp ellenkezőleg. Ha valakinek ennyire önigazolásra van szüksége, elgondolkozok, azon, hogy vajon mi hiányozhat az életéből?)
Az meg, hogy folyamatosan csal, csak hab a tortán. Párszor, vagy olyan tárgyaknál, aminek úgy se veszed hasznát, akár mindig is belefér, de akkor ne dicsekedjen a jegyeivel, mintha kiérdemelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!