Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem szánalmas...

Csak szerintem szánalmas dolog, hogyha valaki azzal dicsekszik, hogy színötös tanuló, büszke magára, viszont puskázás nélkül 4-es se lenne?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt gimiben egy ilyen osztálytársam, ha éppen nem puskázott egy dolgozatnál, akkor mindig tologatta a témazárókat, mert "beteg" volt, és mivel több ideje volt felkészülni, természetesen jobbra írta meg, mint azok, akik első körben írtak. Utána meg verte magát, hogy ő milyen okos, mert 4.8-as átlaga van, miközben az osztályátlag "csak" 4.4-4.5 körül volt, és ő milyen sokra fogja vinni, ehhez képest csak oda vették fel egyetemre, amit vésztartaléknak jelölt meg (mivel ugye az érettségin nem tudott puskázni, és tologatni sem tudta, lényegesen rosszabb lett neki, mint a témazáró eredményei), ráadásul onnan is kibukott egy félév után.

Elég szánalmas dolog amúgy szerintem is, és elhiszem, hogy idegesít, az egész osztályomat idegesítette anno ez a lány, de mint a mellékelt ábra mutatja, meglesz ennek a viselkedésnek a böjtje. :D

2016. dec. 12. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipuskázom az ég világot de csak annyira h mindenből meglegyen a kellő jegy (pont érettségihez) szal ami számít az 5ös többi 4-es. És mér lenne szánalmas? Az szánalmas ha lebukik nekem volt egy olyan osztálytársam akit kibas-ztak mert dogái 90%-a azért egyes mert olyan gyökér módon puskázott h mindig lebukott.. NA de ha tipp kéne 1000+1 módszerem írj és mondok. (Nem tudom melyik okos írta h nagy "nulla" lesz az életben de az a nagy helyzet, hogy ami suliban tananyag annak sajnos nagyban nincs köze ahoz ami az életben kéne)
2016. dec. 18. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok, alapból nem szánalmas dolog a puskázás, én is csináltam, viszont sosem dicsekedtem az így szerzett jegyemmel, és nem szóltam le másokat sem, akiknek esetleg puskázás nélkül rosszabb jegyük lett. Az általam említett lány meg folyton ezt csinálta, és ez a viselkedés szerintem igenis szánalmas.
2016. dec. 19. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően már az is gáz, ha valaki azzal dicsekszik, hogy színötös (és nem az irigység beszél belőlem, épp ellenkezőleg. Ha valakinek ennyire önigazolásra van szüksége, elgondolkozok, azon, hogy vajon mi hiányozhat az életéből?)

Az meg, hogy folyamatosan csal, csak hab a tortán. Párszor, vagy olyan tárgyaknál, aminek úgy se veszed hasznát, akár mindig is belefér, de akkor ne dicsekedjen a jegyeivel, mintha kiérdemelte volna.

2016. dec. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!