Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagy részének...

Az emberek nagy részének miért a segg hülye emberek megnyerőek?

Figyelt kérdés
Csak azér mer facebookon sok like van a képe alatt s azt látják h milyen sok embernek bejön? De közbe meg maga az ember egy segg hülye, nincs semmi alapja annak amit csinál, kicsit mélyebre megy az ember egy ilyen emberrel a témába, kiderül hogy igazábol göze nincs a dologrol, csak adja magát, ehhez képest sokan istenitik az ilyen embereket
2016. dec. 8. 09:21
 1/4 anonim válasza:
Legtöbb esetben mindig a hülyéket éltetik, mivel az emberek legnagyobb része egy birka. A kérdést mondjuk zenére is át lehet vetíteni, hogy ,,Miért a szarokért rajonganak az emberek? Miért nem az egyediséget keresik? Miért elégednek meg a sablonokkal, amiket a mainstream média az orruk elé tol?" Szóval, érted...
2016. dec. 8. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert sok egyszerűnek tartott ember jobban ad a külsejére, és nem bonyolít túl feleslegesen dolgokat. Ha ilyennek tetszik neki egy csaj nem filózik azon, hogy mekkora égés lesz ha elhajtják, hanem simán odamegy.

Én műegyetemistaként csóró voltam, nem voltam túl magabiztos a nőkkel. Nagy kontraszt volt nekem, mikor nálam egy évvel idősebb szakács unokatesómmal és autószerelő haverjával mentem 18-20 évesen bulizni.

Mindketten nagyon adtak külsejükre, öreg de viszonylag pofás autójuk volt. Olyan könnyeden, természetesen ismerkedtek a csajokkal, ami nekem akkor szinte kulturális sokk volt.

2016. dec. 8. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahol sok a like, ott többségében a tini társadalom (13-17 év közti) lények lájkolgatnak. Nekik nem az ész számít és az hogy esetleg tud-e megszólalni valamit, hanem hogy vicces legyen, menő legyen, meg kinézete jó legyen.
2016. dec. 8. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni egy ilyen személyről (nő volt), de igazából férfiből is van szerintem sok ilyen.

Külsőre minden képen "virágzott" meg ő volt a menő csaj aki mindent leszar, és mindent lazán tud kezelni...komolyan mondom nem is lehetett volna elképzelni róla mást. Ami érdekes még a dologban, hogy amikor facebookon beszélgettem vele teljesen más volt még a szó használata is a csajnak, de még a személyisége is mint élőben. Facebookon az a tipikus mai ri**nc, élőben pedig egy érzelmi nyomorék :D akit minden téren tápolni kell, ha így érhető a dolog...szerethiány minden, de ő csak az erős felét mutatta amíg élőben meg nem látta az ember :).

A legtöbb ember ígyvan ezzel, és aki facebookon itt-ott "nagy ember" azt tudom,hogy élőben egy szerencsétlen balf**z, és nincs ebben semmi szégyelni való nőnek a világ igényei minden téren, és egyre kisebbek az emberi értékek nőknél ez úgy csapódik le (legtöbbnél), hogy "jajj már figyeljenek rám, én egyéniség vagyok azt csinálok amit akartok egy kis hírnévért" férfiaknál meg úgy, hogy "én vagyok az alfahím, ha velem kezdesz jól jársz...na de amikor találkozik kettő ilyen személyiség akkor kiderül, hogy segg hülye mind a kettő és azt sem tudják mivan velük,mert a valóság más mint a saját világuk, és oda nem elég segg hülyének lenni.

2016. dec. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!