Ha valaki belülről szép, az kívül ronda?
Inkább kik mondják. A csúnyák mondják megnyugtatásképp. (Nem azért, én sem vagyok szép.)
Ugyanolyan, mint mikor a szegények azt mondják, "nálunk legalább szeretet van", mintha a gazdagok nem tudnának szeretni.
#4-es, felejtsd már el ezt a fajta szituáció kiforgatást mert így bármire rá lehet húzni bármit.
Mint például: a szép külsejű de selejt személyiségű embereket csak azért beszélik ki a hátuk mögött az ismerőseik, vagy tesznek megjegyzést a viselkedésére, mert csak magukat akarják nyugtatni, hogy mégsem jelent semmit a szépség ha ilyen belső tulajdonságok párosulnak mellé?..
Nem, hanem egyszerűen azért, mert bunkó, arrogáns. Nincs összefüggés, de nem is kell olyan véleményére adni, aki próbál kapcsolatot találni a kettő között.
Amiről te írsz, az teljesen más. Te feltételezed, hogy szép és ocsmány emberről van szó. Én csak azt feltételeztem, hogy szép.
Aki szép, és bunkó, arról nyilván azért mondják, hogy bunkó, mert bunkó.
Aki szép, de nem ismerik, arról azért mondják, hogy bunkó, hogy magukat nyugtassák.
Kérlek, értsd meg, mert jobban nem tudom elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!