Mi a véleményetek erről a mobilról? Ez egy Note 3 klón. Szép telefon, de vajon mit takarhat belülről. Eddig még nem hallottam erről a gyártóról (No.1) sem . Van vlkinek személyes tapasztalata ezzel a gyártóval, hogy mennyire megbízható?
Papíron nem rossz, gyakorlatba senki sem tudja.
Hardveresen nem nagyon lehet rá panasz, természetesen közel sem a legerősebb telefon, de 40k-ért a 4 magos proci (még ha csak Cortex 7-es is), 1 giga RAM, Android 4.2 elég korrekt.
IPS kijelző sem rossz, és a PPI-je is még rendben van.
De kérdéses, hogyha megveszed egyáltalán bekapcsol-e, aztán meddig működik, mennyire van jól optimalizálva (valószínűleg kicsit sem), mi nem működik rajta, stb.
Inkább 50k-ért vennék a helyedben egy Xperia L-t, megbízhatóbb, szoftveresen is jobb, hardveresen is, stb.
Épp ezért kezdtem kételkedni a döntésemben , mert hardwarek egész jók benne , és az ára korrekt . Nekem nagy képernyős telefonra lenne szükségem ,,korrekt,, árban , és persze minimum 2-3 évre . Valószínű , hogy ez nem teljesítené azt a 2 évet akárhogy is kímélné az ember .
Amúgy meg már megrendeltem a Samsung Ativ S-t
Samsung Ativ S szerintem nagy hiba volt. Különösebben nincs nagy baj vele, de ha WP8, akkor csak Nokia jöhet szóba.
még a 625ön hezitáltam , de az Ativnak picivel nagyobb a displeye , de ami leginkább mérvadó volt az a kamera. Az ativnak 8MP kamerája van és ahogy teszt fotókat megláttam nagy volt a különbség a kettő közt.
Itt már olvastam hozzászólásokat mindkettőről , és sokan azzal jöttek , hogy a Nokiának sok az EXKLUZÍV applikációja . Ez mit is akar jelenteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!