Te átadnád a helyed egy (ingyen utazó) nyugdíjasnak a buszon miközben te teljes árú jeggyel utazol?
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 23:49
11/15 anonim válasza:
Szituációtól függ. Sok nyugdíjas jobb állapotban van, mint én, úgyhogy nem feltétlenül.
12/15 anonim válasza:
nem azert adnam at, mert ingyen utazo vagy sem. csak akkor szoktam atadni, ha azt latom, hogy tenyleg alig bir allni es mar ott akarna osszeesni. szerencsere altalaban vannak nalam empatikusabb emberek, igy nem hiaba setalok 2 megalloval elorebb reggelente, h legyen helyem. es nem szoktam ajto kozelben se leulni.
13/15 anonim válasza:
Mi köze a rászorultságnak a nyugdíjas korhoz?
Más: csak hogy ne nagyon ess pofára, az elmúlt 50 évben egy nyugdíjas (normális esetben) annyi adót fizetett, amennyit te akkor sem fogsz, ha háromszor születsz egymás után. Lehetnénk már annyira nagyvonalúak, hogy nem tőlük sajnáljuk. Esetleg tájékozódj, hogy az akárhányszáz parlamenti képviselő + a több ezer kormányzati dolgozó miért utazik ingyen, tényleg a te pénzedből (mármint utazhatna, mert jár az éves bérlet nekik).
14/15 anonim válasza:
Ha nem annyira lerobbant állapotúnak tűnik, valamint ha van még a közelemben máshol is szabad hely, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!