Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi ingyen élni...

Miért van ennyi ingyen élni akaró nő?

Figyelt kérdés
Igazából tudom ,hogy sértő lehet a kérdés de igazából annyira nem érdelek , mivel jogos de azért előre bocs. Tehát észre vételeim, és tapasztalataim szerint mostmár az utolsó kis gimnazista csitri is próbálja az életet úgy alakítani mint ahogy a millárdosok életében megszokott. Tehát a férfi elmegy dolgozni (valami nagyon komoly irodában , és csinálja a nagyok dolgait) amíg a nő , hát elnézést de otthon mereszti a p**ját max elmegy vásárolgatni és azért huu de nehéz neki ,mert egyedül van addig amíg a férje haza nem jön és el nem viszi vacsorázni. Na ez a legdurvább szint ,de a tárgyak birtoklási sorrendje is teljesen máshogy van ezeknél a nőknél, tehát szerintem a normális dolog pl akarok egy szaros telefont elmegyek dolgozni-szerzek rá pénzt-megveszem-örülök, de mostanában ez a trendi és nem tudom miért a menekülteken akadunk ki ,ha csak azt nézzük hogy mennyibe is fájnak ezek a bizonyos nők nekünk , hogy elmegy a pasi dolgozni nekem-megveszi nekem-lefekszek cserébe hurrá és megvan oldva de az igények is teljesen megváltoztak. A falusi putris csaj iphone akar+kocsit+pénzt és már inkább nem is folytatom mert ő is hercegnő mint ahogy a többi persze mind ezt ingyen. A városi csaj akinek viszonylag jó háttérrel rendelkezik Bugatti Veyron kell meg Mayback mert ő volt a valaki az általános iskolában:D Most komolyan az ilyen nők nincsenek veszélyel a gazdasági helyzetre? Mert rohadt sokan vannak, és nem értem hogy sok gyökér hogyan tudja elviselni az ilyent személy szerint nekem is volt ilyen barátnőm, de úgy dobtam ki 2 hónap után amikor is rájöttem az ő szemléletire/ világfelfogására hogy lába nem érte a földet. Tehát nem értem , én ha férfi vagyok nekem akkor köteleségem eltartani egy felnőt nőt(mindennel nem csak anyagi javakkal), és akkor leszek igazi férfi? :D Nem vagyok rasszista , de komolyan, de ők jutnak eszembe róluk (mármint az ingyen élő réteg) az ilyenek miért nem mennek el munkanélküli segélyért? JA inkább megdugatják magukat valakivel csak segítsen rajtuk szóval szerintem össze véve hatalmas mínuszokat termelnek a mostani nők gazdasági szempontból , és mivel eléggé közel állok a kereskedelmi részhez észre vételeim szerint a munknélküli nők többet költenek mint akik mondjuk dolgoznak ami szerintem eléggé furcsa, és káros is a többi emberre nézve. Egyáltalán nem vagyok irigy nyilván okés, hogy én fizetem egy csajnak a kaját stb meg veszek neki ruhát, de azért ő is húzza már el a seggét dolgozni, mert a mai világban az már nem mentség , hogy csak szimplán nő mint a ó korban sajnos ,és még akkor sem ha esetleg így látják helyesnek.

#Ingyenélniakaró
2016. szept. 14. 20:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
25f
2016. szept. 14. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
40%

Nem esik jól dolgozni, büdös a munka, ők még "élni" akarnak, csak hát ez nyilván pízmagba kerül. És kell valami marha balek akinek elég csak szétrakni a lábakat és máris van terülj-asztalkám.

Megvan a tudományos szakkifejezés arra, hogy az ilyen nőket minek nevezik, és nem túl hízelgő...

2016. szept. 14. 21:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Ígyvan , nyilván én is gyűlölök dolgozni szívből de ha enyni kitartás nincs bennük akkor mégis mit várnak, mert én aki még aránylag normális embernek érzem magam simán megtenném velük azt, hogy kidobom az utcára k**nak akkor a világ mit fog??.
2016. szept. 14. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Nos Kérdező, nekem eddig mindig sikerült kiszűrnöm az ilyeneket. Össze se jöttem egyikkel se. Ha prostit akarok, feleannyiért is kapok.
2016. szept. 14. 21:13
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszem, hogy csak nők lottóznak, szerintem férfiak is szeretnének egyszerűen sok pénzt.

A másik pedig nagyon egyszerű: szólj a férfitársaidnak, hogy fejezzék be az eltartásukat. Ennyi. Ha nincs semmije a csajnak, vagy bőg, vagy elmegy dolgozni. De amíg vannak olyan férfiak, akik a pináért mindent megadnak, addig olyan nők is lesznek, akik a semmiért akarnak mindent megkapni.

2016. szept. 14. 21:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Na igen egyébként még jobban felhúznak azok a férfiak akik miatt lényegében ilyenek.
2016. szept. 14. 21:19
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Te a bombanős idióta vagy, vagy létezik mégegy olyan bal_asz, mint ailyen ő is?
2016. szept. 14. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Légy szíves máskor tagold már a magyarázatot, mert így "ömlesztve" nagyon rossz olvasni.

De hogy hozzá is szóljak: több oka lehet ennek. Egy olyan gyerek, aki csak ezt látja maga körül, ebben nő fel, annak nagyon nehéz elmagyarázni, hogy ne mástól várja, hogy eltartsa.

Amúgy a médiában is ez van kiemelve, hogy élvezd az életet, vásárolj - majd valaki eltart. Azt már nem reklámozzák, hogy rengeteg nő neveli egyedül a gyerekét, mert apuka lelépett.

Ha már ennyire ekézed a nőket, akkor talán a férfiak között is nézz már szét, hogy mennyire gerinctelen az, aki lelép és a beteg gyerekét hátrahagyva éli az életét.

2016. szept. 14. 22:06
 9/17 A kérdező kommentje:

A férfiakra is tudtam volna ilyen szép tagolatlan negatív beszámolót nyújtani:D Egyébként teljesen igazatok van sokkal rosszabb kommentekre számítottam azért jó látni ,hogy vannak akik tisztán látják a dolgokat főleg nők személyében.

Amúgy elnézést a tagolatlanságért nekem is kicsit fárasztó volt vissza olvasni :D

2016. szept. 14. 22:45
 10/17 anonim válasza:
Minősiégi gyógypapucsok eladók!
2016. szept. 15. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!