Miért van ennyi ingyen élni akaró nő?
Kérdező.
Régen(kádár korszakban) nők ilyenek voltak. :-)
"JA inkább megdugatják magukat valakivel csak segítsen rajtuk szóval szerintem össze véve hatalmas mínuszokat termelnek a mostani nők gazdasági szempontból"
"véletlenül" terhes lettem nők/lányok.
Ők nem a pénz miatt szültek = De mégis tartják a markukat adjanak nekik sok pénzt mert gyereke van.
Nem azért szültek mert büdös a munka, igenis elfog menni dolgozni = soha többé nem fog dolgozni.
Lol te elég fura helyen élsz, hogy ilyen nőkkel vagy körülvéve kisfiam. Én lányként/nőként már gimnazista korom óta melózok. Mindenféle munkát elvállaltam már, nem érdekelt, hogy mi, de dolgoztam. Legyen az raktári, gyári vagy irodai.
Ez az egyetlen őszi félév az egyetemen, amin munka nélkl fogok végiglavírozni, mert elsősorban az ösztöndíjra hajtok. Az összes csoporttársam melózik valahol kb. o.O
Az őszi/téli ruháimat most vettem meg a nyomorék nyári fizetésemből, jelzem múltévben kb semmit nem vettem.
Nagyon bántó és általánosító, amit írsz. Én pl írhatnám, hogy folyton csak életképtelen pasikat látok, akik nagymami hoteleznek... 22 éves vagyok és már különélek a családomtól (most lesz 4 éve, hogy elköltöztem otthonról).. >.> Szóval ne nagyon szítsd ezt a nem-háborút. Mindkettő nemnél elég borzasztó emberek vannak és ugyanúgy tökre figyelemreméltók.
Én nem tudom, ti komolyan honnan szedtek ilyen nőket? 20 éves lány vagyok, dolgozom, és nincs olyan barátnőm, aki ne dolgozna. Igazából olyan ismerősöm sem, max egy pár családanya, de ők is inkább az ősanya típus, mint a Luivuttyon táskás. Nyilván sok butuska lány/nő van, akik nem akarnak dolgozni. Na, kb 100ból 10nek esetleg jut is ilyen. A maradék 90 meg elmegy műkörmösnek, fodrásznak, árufeltöltőnek, különben éhen halna.
Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan nők, mint amiket leírtál, de azért nagyon kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!