Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ami ingyen van,...

Szerintetek ami ingyen van, azt el kell fogadni?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak ez a ""szlogenje"".Nektek mi a véleményetek?
2016. szept. 24. 18:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül. Ha egy nagy pofont, vagy egy kiadós trippert kaphatok, ingyen se kell!
2016. szept. 24. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem kell elfogadni.Van hogy felesleges dolog,van hogy árt is.
2016. szept. 24. 19:11
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha szívből kínálnak valamit, azt érdemes elfogadni. Szimpatikusabb leszel tőle, hiszed vagy sem.:D
2016. szept. 24. 19:16
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Régi, de igaz mondás: "Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"

Aki adja, annak is jól esik ha adhat, és bánthatja a visszautasítás.

De nem kell megtartani, hanem esetleg továbbadhatod - előbb utóbb eljut valakihez, aki tényleg értékeli, addig pedig több embernek okozhat örömet pusztán a tény, hogy adhat valamit másnak.

2016. szept. 24. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Én már csak azért sem szoktam elfogadni , mert ingyen van..viszont aki illedelmesen szívből adja attól el kell fogadni.
2016. szept. 24. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hogy mi az, és miért adják.
2016. szept. 24. 19:30
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az a bajom, hogy aki ad, az utána kérni is szokott, általában valami sokkal nagyobb tudásbeli/értékbeli/időbeli dolgot, és ha nemet mondom, akkor jön azzal hogy ő is adott...
2016. szept. 24. 19:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Leggyakoribb esetek a szupermarketekben vannak, amikor ingyen kóstolókot lát.Több térőt is tesz mert ingyen van.
2016. szept. 24. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sok ember gondolkodik így. Néha pedig lássuk be, hogy butaság mindent megkostolni a boltban csak azért mert ingyen van. Persze ha ott van érdekel én is elfogadom, de ha nem tetszik a termék soha nem vennék meg, akkor butaság lenne magamba erőltetni csak azért, mert ingyen van.

Néha pl. osztogatnak vackokat (pl. kitüző vagy hasonló), minek elfogadni, ha két nap múlva kukába megy? Szerintem csak azt érdemes elfogadni amire szüksége van az embernek.

2016. szept. 24. 19:56
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nincs szükségem rá, akkor minek?
2016. szept. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!