Nem értem minek kell ilyen elveket vallani. Ha olyan kedved van/olyan a helyzet h illik akkor fogadd el, ha meg nincs akkor nem.
Volt már rá példa h rokonok elkezdtek nekünk minden szír szart idehordani amit megláttak akciósan a boltban és úgy gondolták nálunk jó lesz. sokadiknál beszóltam h minek hordják ide ezt a szart. Tudom h drasztikus volt rosszul is éreztem magam miatta, de szükségszerű is volt.
2016. szept. 24. 20:51
13/17 anonim válasza:
Nem feltétlen, mert akkor egy idő után rászokhat erre az ember és egy gátlástalan, számító egyén lesz belőle, aki csakis a potyára fog hajtani.
2016. szept. 24. 21:53
14/17 anonim válasza:
Van szint, ami felett tahóság. Ha kínálnak egyszer ,meg felajánlják, akkor oké. De többször kóstolni ugyanannál a standnál pofátlanság. Ő maga is tudja, hogy az promóciónak va ott, nem azért, hogy ő, Gipsz Jakab, jól belakmározzon vele. Ugyanígy, nem illik megenni az egész tálca sütit, ha megkínálnak vele, és a földön talált pénztárca bankkártyástul, 100e Ft-ostul sem ingyen van, és neki van. De amúgy van, aki még a fitneszteremből is hazaviszi a kirakott tusfürdőt...
2016. szept. 27. 12:36
15/17 anonim válasza:
Van amikor elfogadunk valamit, mert nem akarjuk megbántani a másikat.
Viszont, amitől engem ráz a hideg és elkap a rohogogorcs is az az, amikor céges összejöveteleken nem éppen éhező sorban levő emberek azért nem esznek(pedig normál esetben lett volna két reggeli meg egy tízórai),mert majd a céges ebéden ő kipótolja a fizetését! 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!