Sok ember miért nem tud nyitott lenni? Miért nem fogadják el, hogy nem vagyunk egyformák?
Minden ember különböző,ez teszi szebbé ezt az unalmas,szürke világot. Mit számít az,hogy ki milyen bőrszínű,származású,vallású,nemi irányultságú? Aki nem bánt másokat nem ítélem el,nyitott szabadelvű vagyok.Hiszek az emberi sokszínűségben.Engem mindig bántanak azért,mert elfogadom a másságot.
A kérdésem a nyitott személyiségeknek szól.Akik bántani akarnak húzzanak innen!
"Miért nem fogadják el, hogy nem vagyunk egyformák?"
Ennyi erővel vissza is lehetne kérdezni hogy miért nem fogadják el, hogy a másiknak is van véleménye.
Tanulj meg szöveget értelmezni. Senki nem mondta hogy egyformának kell lennünk.
De ha X-nek azt mondod hogy fogadja el Y-t, akkor Y is fogadja el, hogy X esetleges negatív véleményét.
Sosem szerettem, ha valaki óriási bölcsességeket akar mondani, de igazából még az alacsonyan szálló dolgokat sem érti.
Nyitottságról beszélsz, de pár válaszol belül egyből degradálsz mást?
Elfogadásról beszélsz, meg hogy mindenki különböző és ez milyen szép, de aki nem ért veled egyet bizonyos dolgokban, arra ez már nem vonatkozik?
Egyszerűen az álszent és túltolt pc dolgokat nyomod. Nyitott személyiség vagyok, semmi bajom a más bőrszínűekkel és az eltérő nemi identitású és vonzalmú emberekkel. De a logikátlan és beszűkült, de magukat többre tartó emberekkel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!