Introvertáltak! Ti nem érzitek hátrányát ezen tulajdonságotoknak?
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 16:06
11/15 anonim válasza:
De, érzem. Új társaságban nehezebben oldódok, nehezebben szerzek barátokat. Hétköznapi dolgokban pl. ilyen miatt nehezebb jegyzetet szerezni, könnyebben maradok le iskolai információkról.
Új, ismeretlen helyzetekben lassabban vagy nehezebben reagálok megfelelően.
Akik sorban azt írták, hogy nem érzik a dolog hátrányát azok nagy része egyszerűen vagy nem introvertált vagy önámító.
Amiket #10-es írt, azok nagy része pl. simán illik az extrovertáltakra is. Ők is tudnak tanulni, tudnak egyedül sportolni és hasonlók.
12/15 anonim válasza:
De azért az átlagot nézve inkább az introvertáltakra jellemzőel (talán a tudunk küzdeni kivételével).
13/15 anonim válasza:
Vannak hátrányai. Ha tudatában vagy, tudsz így is teljes életet élni. Csapatmunkában ez elég hátrány.
15/15 anonim válasza:
Szeretem, hogy introvertált vagyok, csak azt nem, ha olyan emberek vesznek körül, akikkel messze nem vagyok egy hullámhosszon, mert annyira mások, hogy nem értik meg, hogy én inkább egyedül lennék vagy ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!