Mi lehet ez? Hogyan lehetne ennek véget vetni? Normális vagyok?
6-os vagyok.
Akkor mi a probléma?
A világon mindenütt ez bizony szerelemnek nevezik.
A heteróknál is előfordul, hogy párkapcsolatban élnek - akit szeretnek, becsülnek, tisztelnek - és minden jó szándékuk ellenére szerelmesek lesznek, mert a szerelem az más.
Ne bonyolítsd, lehetőleg szakadj le a srácról, mert az életmódja miatt csak visszahúz, ha nem sikerül, őszintén beszélj erről a pároddal, kérd a segítségét.
Minden kapcsolatban vannak nehéz helyzetek, de ha a kapcsolat stabil, akkor közösen túlléptek rajta.
Tekintsd ezt a kapcsolatotok próbatételének, amiből csak megerősödve fogsz kikerülni.
Akárhogy is lesz, változatlanul az a véleményem, hogy a srácot le kellene építened.
Elmondjam neki, vagy csak tűnjek el?
Nem lesz könnyű. Annyira féltem ettől...
Ne tűnj el szó nélkül, mert az gyávaság és nem fair!
Ha nem tudsz vele erről beszélni, akkor írd meg neki, hogy többet nem találkoztok, mert számodra is váratlan módon többet érzel iránta mint ami helyes egy párkapcsolatban élő ember részéről.
A párodat szereted, nem akarod elhagyni és nem akarsz neki fájdalmat okozni!
Kérd meg, hogy ő se keressen, mert neked ez így is nagyon nehéz.
Próbáld meg így, a párodnak csak akkor beszélj róla, ha egyedül nem tudsz ezen túljutni.
Közhely, de tényleg az idő mindent megold!
Örülök, hogy megtetted!
Lesznek még nehéz perceid, de hidd el, idővel túljutsz rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!