Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet ez? Hogyan lehetne...

Mi lehet ez? Hogyan lehetne ennek véget vetni? Normális vagyok?

Figyelt kérdés
30 éves "srác" vagyok. kb 20-23 éves korom közt lelkileg mélyponton voltam nagyon és sok hülyeséget csináltam, de ez mára gyakorlatilag teljesen elmúlt, már csak egy távoli rossz emlék. De nemrég összehozott a egy 19 éves fiúval, aki valamiért nagyon emlékeztet az akkori korszakomra, és az akkori rossz emlékeim és érzéseim hirtelen annyira közelinek tűnnek, hogy még a legapróbb dolog is eszembejutott. Mint ha múlt héten lett volna. Emiatt teljesen padlón vagyok. Az illetőt pedig annyira megszerettem, hogy az valami "undorító". Igazából nem is tudok róla sok mindent. De valamiért úgy érzem, hogy segíteni akarok neki. Bármiben. Mindenben. Vagy csak megismerni. Szerintem ő nem kér belőle, mégis ez jár a fejemben egész nap. Sosem ismertem még ilyen végtelenül kedves valakit. Ha látom őt, akkor teljesen eltűnnek belőlem a régi rossz érzések. De csak akkor. Olyan ez, mint ha szerelmes lennék szexuális vonzódás nélkül. Létezik ilyen? És persze voltam annyira barom, hogy ezt elmondtam neki. Most attól rettegek, hogy eltűnik és itt maradok az újraéledt régi szarjaimmal. Olyan, mint ha visszamentem volna az időben 10 évet és a jól begyakorolt, egyébként egész jól működő életem egycsapásra eltűnt volna. Párom is komplett idiótának néz, hogy képes vagyok bármikor elsírni magam. Azt hittem, hogy már kinőttem ebből. Mi lehet ez a förtelem és hogy tudom eltűntetni?
2016. dec. 1. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Akkor mi a probléma?

A világon mindenütt ez bizony szerelemnek nevezik.

A heteróknál is előfordul, hogy párkapcsolatban élnek - akit szeretnek, becsülnek, tisztelnek - és minden jó szándékuk ellenére szerelmesek lesznek, mert a szerelem az más.

Ne bonyolítsd, lehetőleg szakadj le a srácról, mert az életmódja miatt csak visszahúz, ha nem sikerül, őszintén beszélj erről a pároddal, kérd a segítségét.

Minden kapcsolatban vannak nehéz helyzetek, de ha a kapcsolat stabil, akkor közösen túlléptek rajta.

Tekintsd ezt a kapcsolatotok próbatételének, amiből csak megerősödve fogsz kikerülni.

Akárhogy is lesz, változatlanul az a véleményem, hogy a srácot le kellene építened.

2016. dec. 1. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Elmondjam neki, vagy csak tűnjek el?

Nem lesz könnyű. Annyira féltem ettől...

2016. dec. 1. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne tűnj el szó nélkül, mert az gyávaság és nem fair!

Ha nem tudsz vele erről beszélni, akkor írd meg neki, hogy többet nem találkoztok, mert számodra is váratlan módon többet érzel iránta mint ami helyes egy párkapcsolatban élő ember részéről.

A párodat szereted, nem akarod elhagyni és nem akarsz neki fájdalmat okozni!

Kérd meg, hogy ő se keressen, mert neked ez így is nagyon nehéz.

Próbáld meg így, a párodnak csak akkor beszélj róla, ha egyedül nem tudsz ezen túljutni.

Közhely, de tényleg az idő mindent megold!

2016. dec. 1. 16:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Kész... Megbeszéltem vele. Nagyon nehéz lesz, de majd lesz valami.
2016. dec. 1. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy megtetted!

Lesznek még nehéz perceid, de hidd el, idővel túljutsz rajta!

2016. dec. 2. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!