Miért nem tudok képzelegni?
Az a helyzet, hogy mostanában nem tudok önszántamból is merengeni, csak a természetesen jön. Tudom, furán hangzik, de:
Ha nézek egy tárgyat, az ember egy idő után már nem a tárgyra koncentrál, hanem az agya bedob egy képet, vagy egy cselekvést, és azon a szálon tovább futva mereng. Most az a helyzet, hogy nekem ez mostanában nem megy, csak ha tényleg jól elbambulok, mert a tárgyra koncentrálok valamiért. Ez nem is olyan lényeges...
Viszont ha olvasok, annál rosszabb. Most olvasom először azt a könyvet, aminek az előző részét is imádtam, meg amit olvastam, azt is. Viszont az a baj, hogy a könyv vége is izgalmas volt, de valamiért a sztorit nem tudtam elképzelni, csak a szavakat láttam, és egy oldalt minimum nem tudtam elképzelni, aztán ha belemerültem, akkor ment huzamosabb ideig a fantáziálás.
Miért van ez, mit tehetek?
(Elnézést, ha furcsán vagy bonyolultan fogalmaztam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!