Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is idegesít, hogy a...

Titeket is idegesít, hogy a mai világban meg lennének hozzá a feltételek, hogy ne farkastörvények szerint éljenek az emberek, de mégis élnek/élünk?

Figyelt kérdés
Mert engem nagyon.

2016. nov. 29. 18:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ez így elég fura kérdés.

Meg lennének a feltételek? Ezt nem értem. Mégis így élünk:

Most erre kapásból azt mondanám hogy én ami munkahelyen jártam eddig azt pl. mind erről szólt: 5% munka 95% g@cizés. De szerintem úgy mindenhol ez van.

Ez van sajna!!

2016. dec. 2. 19:56
 32/33 anonim ***** válasza:
Vagy egy cég ahol felmondtam, ott 0% munka 100% tudjátok, be is állt a cég a földbe.
2016. dec. 2. 19:57
 33/33 anonim ***** válasza:

Azt gondolom erről, hogy nem a feltételeken múlik sohasem, hanem az emberek nagy átlagának gondolkodásán, hozzáállásán, szellemi-lelki érettségén.

Már túlvagyok azon, hogy idegesítsen, kénytelen voltam elfogadni. Én igyekszem nem így élni, és olyanokkal tartani a kapcsolatot, akik szintén nem így élnek. Persze bizonyos dolgokban (pl. üzlet) rá vagyok kényszerülve erre a magatartásra egy adott szintig, de nem esik jól csinálni. (Ez nem a korrektség hiányát jelenti, hanem azt, hogy a konkurencia ellen harcolni kell, plusz ugye a reklámok okozta manipuláció hatásával, mindkettő elengedhetetlen.)

2016. dec. 21. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!