Miért van az, hogy van aki bort iszik vizet prédikál és mégis nagyobb tekintélye van mint aki mindig igazat beszél?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 09:11
1/4 anonim válasza:
Ezt már én is észre vettem, és engem is zavar.
Pl. politikusoknál, napnál világosabb hogy össze vissza beszélnek, bűnözők, és az emberek rájuk szavaznak!!!
Nem úgy mondanám hogy nagyobb tekintélye van, hanem hogy ő a "sikeresebb".
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy valaki igazat mond még nem feltétlenül lesz jó vezető, alkalmas arra, hogy embereket irányítson. Van, hogy szakmailag valaki nincs a toppon mégis csak mert olyan vezető képességei vannak, sokkal működőképes a cég, mint ha valaki olyan állna az élén, aki érti a szakmát, de az emberek nem veszik komolyan és az első adandó vitában elbőgi magát.
3/4 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy ő nem azt csinálja, amit mond, hanem az, hogy tudja, hogy ki, mikor, mit akar hallani, és azt is mondja. Jó fülekre talál.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb ember igényli hogy irányítsák, mert úgy általában nem szeret felelősséget vállalni, ezért (is) csoportosultak az emberek már ősközössgekbe és neveztek ki vezetőt maguk helyére és teszik ezt most is választáskor egy demokráciában..
Aki "bort iszik és vizet prédikál", azok általában olyan képességekkel rendelkeznek, melyek az átlagember szemében a jó veztőt jelenti. Ezért van az, hogy általában nagyobb tekintélyt, rangot rendelnek az ilyen típusú szélhámosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!