Miért van ennyi agresszív fiatal?
De öreg te most egy iskolai hülyegyerekről beszéltél akinek érett hogy elkalapálja valaki..őt nem tudtad elkerülni mert minden nap találkoztál vele..
Én arról beszéltem ha valaki ismeretlen szól be neked az utcán, nem követ, nem áll eléd, csak szóban belédköt. Én is kiállok magamért csak megválogatom hogy kivel és milyen körülmények között. Utcán ismeretlennel eszembe sincs ha nem muszáj. Ezen az oldalon is a legértelmesebb "harcosok" is többször elmondták, hogy nem kell, nem érdemes, felesleges ilyesmibe belemenni mert könnyen megszívhatod és ez nem gyávaság hanem ész kérdése. Valószínűleg nem foglak tudni meggyőzni, mert te már így szocializálódtál, nem tudsz felülemelkedni ilyen dolgokon és képes vagy energiát ölni ilyesmibe akkor is ha kvázi nem vagy veszélyben, nincs mi árthatna neked. Egyszerűen ilyen a személyiséged, te nem mész tovább mintha mi sem történt volna, neked valamit mondanod kell. A helyzetre adott reakciónk nem azonos, de egyébként megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!