Hány évesen lett saját lakhatásod, ami nem albérlet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 14:41
1/11 anonim válasza:
20. De nagymamámmal éltem, hivatalosan saját lakásom volt, de haszonélvező volt. Fenntartotta nekem addig, míg talpra nem álltam. ( 16 éve volt )
2/11 anonim válasza:
29,de a nagyja a banké. Az enyém 5 nm..szóval WC-m már van ;-
3/11 anonim válasza:
Elso hazamat 6 evesen kaptam, a masodikat 13, a harmadikat 17. De meg anyukammal elek. 18/l
4/11 anonim válasza:
20 evesen vettem videken hazat, szulok fizettek 1/3-at.
5/11 anonim válasza:
soha. Nem fogom magamat egy házzal sem eladósítani, sem helyhez kötni!
pénznyelőbe meg nem tolok pénzt. Ház pedig egy pénznyelő. Rosszabb mint egy autó.. azzal legalább lehet utazni.
6/11 anonim válasza:
Ház pedig egy pénznyelő. Rosszabb mint egy autó..
Erdekes, egesz evben 1x kell ra adot fizetni, atlagos haznal ez max egy olajcsere ara... Mirol is beszelunk?
7/11 jos80 válasza:
Ha az ősök megsegitenek,orokolsz,nyersz a lotton,tozsden,stb lehet fiatalon Is haza Az embernek,( vagy ha kapja mint szamar a fuleit,mint elobb eggy hozzaszolo irta)amugy ha valaki munkaval a 10 korme kopasaval epit,vasarol,felujjit stb Az bizony nem konnyu... viszont a te hazad ,a te varad.! Nagyim tanitotta,"a parnat a feher alol eladhatod ,de ahazat a fejed felol El ne add"szerintem nagyon igaz...
8/11 anonim válasza:
33 vagyok, a nyáron tervezem a ház vagy lakásvásárlást. Sajnos meg kellett várnom, hogy a szülői házról "lemenjen" a testvérem jelzáloghitele. De erősen gondolkodom a vásárláson, mert szerintem is csak egy nagy pénznyelő az egész, és jelzálogot sem szeretnék a szülői házra mégegyszer. Ráadásul viszonylag röghöz köt...
9/11 anonim válasza:
A hitelt fizetni nem nagyobb pénznyelő, mint az albérletet. Most kevesebbet fizetek a banknak törlesztőt, mint amit korábban az albérletért fizettem.
Az albérletnek egyetlen előnye van (legalábbis Budapesten), hogy oda tudok költözni, ahol éppen dolgozom. Saját lakást ez miatt nem cserélget az ember.
A kérdésre válaszolva: 40
10/11 Nereida3 válasza:
Pesten lehet, de vidéken olcsóbb egy albérlet, mint kétszer annyit kifizetni, mint amennyibe egy lakás kerül hitel címén. Amennyit rendes munkával keresni lehet, abból meg az ember ékete végéig nem tud annyit félre tenni, hogy abból kaást lehessen venni. Hitel meg lutri, mi van, ha közbejön egy válás, egy haláleset, ismerek ilyenre példát. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy három házat kapjon, de még egy poros lukat se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!