Ti hogy oldjátok meg azt, hogy lefeküdjetek időben? Én egyedül lakom és sosem tudok időben lefexeni és egy jó pihentetőt aludni.19f
Sehogy. 40 éves vagyok és képtelen vagyok megtanulni időben feküdni. Gyerekkoromban még felvert anyám 6-kor, a munkába már nem tudtam beérni 9-re... S elég sokszor alszom délig. Pokoli, így is lehet ugyan élni, de nem nekem. Télen külön rossz, mert napelemes volnék.
Fejben kell rendbetenni, máshogy nem megy... Nekem lelki akadály van, azt tudom, belémbújik az önsorsrontó kisördög, plusz éjjel vagyok élénk és aktív, nézek ezt, olvasok azt...
Most pl. már aludnom kellene.
Én sem vagyok képes megoldani. Ezért reggel nehezen kelek 5:20-kor és mindig megfogadom, hogy na ma este! De nem megy.
Szerintem ez egyik éjszakai bagoly típusnak sem megy.
Az egész napos munka után olyan fáradt vagyok, hogy 8-9 körül akkor is elalszok, ha nem akarok. Éppen hogy ébren kéne maradnom 10-11-ig és még egy rakás dolgot megcsinálnom otthon, de ha egy percre is vízszintesbe helyezem magam, akkor már csak hajnal 4-kor kelek fel, amikor már indulnom kell dolgozni. :/
Sőt, gyakran van olyan, hogy távmunka közben is majdnem elalszok a számítógép előtt ülve, ami gáz lenne nagyon, mert balhé lenne, ha látnák, hogy egész éjjel be voltam jelentkezve a rendszerbe, de nem csináltam semmi munkát....
Same here :D Hiába vagyok kegyetlenül fáradt, akkor is "csak még ezt megnézem/elolvasom", és jé, máris hajnali kettő :/ És persze senki nincs, aki felkeltsen, ha reggel elalszol.
Ha van önuralmad, akkor tölts le egy alvást monitorozó alkalmazást, és mikor jelez, hogy ideje lenne aludnod, akkor nyomás lefeküdni. Nekem sajnos ez nem megy, mivel nincs szabadidőm, megpróbálom kimaxolni az olvasgatással töltött időt... Aztán másnap a munkában ráalszok az asztalra :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!