Pasik, akikre igaz az alábbi jellemzés, mi alapján vetitek meg a lányt, ha te is éppen olyan vagy meg úgy viselkedsz, csak fiúnak születtél?
Bocsánat, bonyolult lesz a kérdés, de lécci próbáljátok meg megérteni! :)
Tehát mindenféle buliban lefekszetek mindenféle lányokkal, és ezt abszolút normálisnak tartjátok, de ha egy lány fekszik le mindenféle buliban mindenféle pasival, skkor ő r.banc? Miért?
Meg akik amúgy elég kicsapongó életet élnek, és teljes természetességgel mondják azt, hogy olyan lányt szeretnének barátnőjüknek, aki szűz (vagy legalábbis nem r.banc)? Miért?
Mit gondoltok ilyenkor, amikor valakit ugyanazokért a bűnökért lenéztek és megvettek, mint amiket ti is abszolút természetesen csináltok?
Ha ti első randin lazán sz.xelnétek, akkor az milyen király, mekkora menő vagy, de ha egy lány tenne ilyet, arra már jelző sincs? Miért?
Vagy mi ez a mentalitás?
Ne értsetek félre, nem egy femináci vagyok, nem vagyok ilyen lány, nem is magam miatt tettem fel a kérdést. Én is lenézem az ilyen viselkedést lányoknál. És a fiúknál is. De ez mindennek a legalja, amikor te is ugyanúgy viselkedsz, mint az, akit emiatt lehordasz, és még van bőr a kêpeden.
Bocsánat az E/2 személyért, természetesen akinek nem inge, ne vegye magára. Csak így jött ki.
A kérdést nem kötekedésből tettem fel, hanem azért, hogy meghallgassam a másik oldal véleményét is.
16/l, csak hogy tudjatok hová tenni :)
19-es vagyok
Igen, így van, ahogy én is írtam: "a hány nőt dugtam meg" macsózás meg általában a férfiak közti macsózás/faszméregetés.
A nőket fogadjunk nem kérdezte meg egyik sem, ugyanis ez nem izgat egy nőt sem, hogy előtte hány nőt dugott meg. Nem igen hallottam még ilyet. :) Csak mellveregetés egymás között, semmi több.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Mike xxx, szerintem ne magadból indulj ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!