Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kell e köszönni ha bemegyünk...

Kell e köszönni ha bemegyünk egy élelmiszer boltba?

Figyelt kérdés
Kis boltba járok néha vásárolni,ma is elmentem egy két dologért.Belépéskor hangosan köszönök hogy Jó napot kívánok.Én voltam az egyetlen vevő a boltba.A hús pult mögött lévő hölgy visszaköszön,a pénztárban ülő nem nevezem hölgynek, semmit nem mond.Távozáskor újfent köszönök hogy viszont látásra.A húspult mögött álló hölgy szintén vissza köszön,a pénztárban ülő szintén egy szót sem szól.Most ha én legközelebb bemegyek abba a boltba és nem fogok köszönni,akkor én most tahó leszek?
2016. nov. 17. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ilyen helyeken szoktam köszönni. Ha egymás után kétszer nem köszönnek vissza, de észrevettek, akkor többet nem teszem. A helyedben köszönnék a húspultban dolgozónak, a másiknak nem.
2016. nov. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!