Engem inkabb az erdekel, hogy teged ez miert zavar?:D Nincs jobb dolgod mint ezen porogni?
2016. nov. 16. 17:21
3/12 anonim válasza:
Honvágy, plusz szeretnék, ha tudnák az otthoniak, hogy nem azért mentek ki, mert utálnák az országot..
2016. nov. 16. 17:38
4/12 anonim válasza:
Mindenkinek van jobb dolga, mint ezen pörögni, de ha már fellépek megnézni kivel mi újság, akivel találkozni nem tudok éppen, legalább ne olyan dolgot kelljen néznem, amitől kifordul a gyomrom.
2016. nov. 16. 17:39
5/12 anonim válasza:
ma 17:39
Nade kerem szepen. Honnan kellene annak a szerencsetlennek tudnia hogy neked ettol felfordul a gyomrod? Es meg ha tudja is, miert kellene, hogy erdekelje?
Lehet hogy masnak meg a te profilkepedtol fordul fel a gyomra. Le fogod cserelni? Nem. Mert ugy vagy vele hogy ott rohadjon meg ahol van, nehogymar te mas velemenye miatt csereld le a profilkepedet. O ugyanigy erez veled kapcsolatban, megnyugtatlak.
2016. nov. 16. 17:42
6/12 anonim válasza:
Ők szavaznak Fideszre. :^)
2016. nov. 16. 17:48
7/12 anonim válasza:
Nincs profilképem, posztolni nem szoktam, ergo nem is zavarhatok senkit.
De amiről a kérdező beszél, annak kétszínűség szaga van. Hidd el, nem én vagyok az egyedüli, akit ez irritál. Ha csak egy embert zavarna, az valóban nem lenne nagy baj, de hidd el, elég sokan vagyunk, akik unják ezt nézni.
2016. nov. 16. 17:56
8/12 anonim válasza:
De ha már úgyis itt tartunk, téged miért zavar a véleménynyilvánításom?
Te is lazán továbbgörgethettél volna a kommentemen, mégis hozzászóltál.
2016. nov. 16. 17:59
9/12 anonim válasza:
Azért mert vanbak dolgok amik egészen addig amíg mindennaposak , nem jössz rá mennyire hozzád tartoznak. Kicsi pirszem a nagyvilágban vagyunk mi Magyarok. Külföldön erőt ad ha arra gondolunk hova is hùz igazán a szived.
2016. nov. 16. 18:32
10/12 anonim válasza:
Én meg pont fordítva látom. Sokan olyanokat hashtagelnek, hogy #ihavefinallydoneit, #newlife, #betterlife, #iamcosmopolitan miközben afrikai/pakisztáni jött-ment emberrel szelfizik, szivárványszínű esernyőben vigyorog olyan képaláírásokkal, hogy "Sétálás XY-al, puszillak benneteket innen a Temze partjáról" és anno üzeneteket írt ki a kiutazásakor, hogy "Végre megcsináltam, jó legyetek, hátha találkozunk még valaha", persze ebből nem kevés szarkazmus jön le, hiszen ismerem én őket személyesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!