Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csúnya arcot leszámítva,...

A csúnya arcot leszámítva, melyek a leghátrányosabb tulajdonságok egy pasinál?

Figyelt kérdés

Ami hirtelen eszembe jut:

- Vékony csontú

Alacsony testszírszázalék mellett úgy néz ki, mint aki mindjárt átszakad, magas testzsír mellett még taszítóbb, az egyetlen megoldás számára az edzés, de általában alacsony a tesztoszteron-szintjük és csak kínkeservesen tudnak izmot felszedni.

A nők többsége kb így érez a 6,5 hüvelyknél kisebb csuklójú pasikkal kapcsolatban: [link]

- Keskeny vállú

Ezen nincs mit magyarázni. A vállszélesség a pasiknál olyan mint a magasság. Amíg nem abnormális, minél nagyobb, annál jobb.

- Alacsony

Sokkal kevésbé vészes, mint a fentiek, de semmiképpen sem előny.

- Fakó

Az ilyen pasinak napoznia vagy szoliznia kell ahhoz, hogy egészségesnek tűnjön, ám ezek öregítik a bőrt, nem egészségesek. A listán talán ez a legkevésbé vészes, de kétségkívül nem előnyös a fiatal nők többségénél.

- Ritkás, kopaszodó

Erre kár betűt pazarolni.

Annyit had jegyezzek meg - mielőtt mindenki elkezdene történetekkel bombázni, hogy hány olyan pasit ismer, aki ezek közül valamelyikkel rendelkezik, de gyönyörű bnője van - hogy egy szóval sem állítom, hogy ezek halálos ítéletet jelentenének, csak hogy nehezebb boldogulni velük. Egy bizonyos darabszám felett (amit olyan 4-re tennék) pedig tényleg szinte lehetetlen.

2016. nov. 16. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A leghátrányosabbak a butaság, a gerinctelenség és a túlkompenzált belső bizonytalanság, különösen, ha nárcisztikus hajlammal és súlyos ön-túlértékelési problémákkal társul. A világ legszélesebb válla és legfrankóbb csontozata sem képes ezt ellensúlyozni.:D
2016. nov. 16. 15:56
 12/25 anonim ***** válasza:

9:

Aha, tehát a magas ismerőseim mindig olyan diszkréten intézték, hogy nem vettem észre, míg az alacsonyak elmentek a nőkkel, aztán nem jött össze a numera? :-)

Hát a legalacsonyabb férfi ismerősömet például falják a nők. Bár nála lehet, hogy épp azért, mert ő már különlegesen alacsony, olyan 120 centi lehet.

De elsősorban a 150-175 közöttiekre gondoltam, a tapasztalataim szerint közülük kerülnek ki a legnagyobb csajozó gépek, nem mondom, hogy mind sikeresek, de 190 fölött nem nagyon ismerek olyat, aki kimondottan sikeres lenne vagy lett volna valamikor csajozásban, pedig egy időben kosaras körökben is mozogtam, de ott is az alacsonyabbakat szerették inkább a nők.

2016. nov. 16. 16:52
 13/25 anonim ***** válasza:
13cm-es pénisz
2016. nov. 16. 16:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy a vékony csontozat és a keskeny váll miért számít hátránynak. Rengeteg cingár gyereket látok tuti csajokkal, viszont itt jön a lényeg: mindegyikőjük magas. Tehát igenis, az alacsonyság elég nagy hátrány. Ha csak azt nézzük, hogy a legtöbb csaj olyan 166-173 körül mozog és hétköznapokon is szokott viselni egy nagyjából 3-5 cm-es női cipőt/csizmát, kicsit elegánsabb alkalmakkor (gólyabál, valamilyen családi ünnep, esküvő stb.) pedig alap a +10-15 centis magassarkú. Márpedig a csajok döntő többségél elengedhetetlen, hogy a pasi láthatóan magasabb legyen náluk (szeretnek átkarolva pipiskedni is), de nagy magassarkúval is legalább azonos magasságú legyen a férfi. Szóval ha a fenti eshetőségeket veszem figyelembe, akárhogy is nézem, 175 alatt nem nagyon lesz a pasi láthatóan magasabb a csajnál, a 175 pedig már átlagmagasságnak számít. Ebből levezettem, hogy az alacsony pasik valóban qrva nagy hátrányban vannak. Persze adott esetben szóba jöhetnek a nagyon alacsony lányok (<160), de ők meg sokszor csak dacból is magas pasit választanak, hogy minden esetben nőiesnek tűnjenek és "féltett kincsként" éreztessék magukat (nem vicc, hallottam már alacsony csajtól ezt a mondatot és pont én voltam akkor a kárvallottja). A kopaszodás pedig akkor hátrány, ha nem társul hozzá férfias alkat. Én is kezdek kopaszodni, de biztos, hogy muszáj lesz idővel kigyúrnom magamat és menteni a még menthetőt, mert úgy fogok kinézni mint Gollam, hiszen alapból vékony alkatú vagyok.
2016. nov. 16. 17:09
 15/25 anonim ***** válasza:

164 centi a női átlagmagasság, szóval eleve rossz a kiinduló pontod.

Nem azért nem megy neked, mert alacsony vagy, hanem mert nem tudod magad jól előadni magadat a nőknek. Ugyanez nekem sem ment soha, pedig én meg 195 centi vagyok. Ugyanakkor nem egy alacsony, vékony férfi ismerősöm volt, akik igazi csajozó gépek voltak.

2016. nov. 16. 17:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Tanulatlan,primitiv , szegény, igénytelen.
2016. nov. 16. 17:49
 17/25 anonim ***** válasza:

#12: Hány centisek a magas ismerőseid?

A 120 centis ismerősöd valószínűleg tényleg az extrém alacsonysága miatt hozhat össze alkalmit pár csajjal. Aztán, utána ők ezzel dicsekedhetnek egyet.

"De elsősorban a 150-175 közöttiekre gondoltam, a tapasztalataim szerint közülük kerülnek ki a legnagyobb csajozó gépek, nem mondom, hogy mind sikeresek, de 190 fölött nem nagyon ismerek olyat, aki kimondottan sikeres lenne vagy lett volna valamikor csajozásban, pedig egy időben kosaras körökben is mozogtam, de ott is az alacsonyabbakat szerették inkább a nők."

Tényleg rossz lehet a megfigyelőképességed vagy egy alternatív univerzumban élsz.

Az átlag férfi magasság 175-176 centi. (by wikipédia és patikapédia.) A 175 körüli ismerőseid átlagos magasságúak, az ilyen srácokból van a legtöbb. Logikus, hogy több csajozót ismersz közülük, mert eleve több ilyen magas embert ismersz.

A 150-160 centis férfi ismerőseidről viszont elég nehéz elhinni, hogy akkor csajozók volnának. Ha gondolod, az oldalon is nyugodtan nézz körül, hány pasi nem talál emiatt barátnőt. Ez van, egyszerűen a legalapvetőbb elvárás a magasság.

Az pedig külön hihetetlen, hogy kosaras körökben mozogtál és az alacsony srácokat keresték ott. Eleve, a kosaras srácokat bírják a csajok. Nekem is volt kosaras ismerősöm, buliztam velük és konkrétan szétszedték őket a csajok.

2016. nov. 16. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:

17:

A kosarasok között az alacsonyabbak voltak a népszerűbbek a csajok között, nyilván nem 160 alattiakról van szó, hanem 170-175 körüliekről, akik ott alacsonynak számítanak.

Másrészt ezt az "alternatív valóságban élsz", meg "rossz a megfigyelő képességed" bullshitet pontosan ugyanolyan alapon mondhatnám, mint ahogy te teszed. Tippem, hogy te az átlagosnál alacsonyabb vagy és ezért sírod ezt el, ezért tűnik fel neked jobban, ha mások is amiatt panaszkodnak, hogy alacsonyak, és nem buknak rá a nők.

Nos, szerintem semmi összefüggés a magasság és a csajozásban sikeresség között. Nyilván, ha valaki lefelé vagy felfelé eltér az átlagtól, az inkább hátrányban van, az extrém eseteket leszámítva, de nem ez az elsődleges tényező. Én azt látom, hogy 90%-ban azon múlik, hogy hogyan adod elő magadat, sajnos ez nem vagy csak nehezen tanulható képesség. 10%-ban számít minden más, beleértve a magasságot is.

2016. nov. 17. 15:34
 19/25 anonim ***** válasza:

A másik, hogy ha megnézem az ismerőseimet, tartós kapcsolatnál is ritka az átlagnál magasabb férfi - átlagnál alacsonyabb nő páros. Egy 190-es férfi nem keresi a 160-as nőket, de fordítva sem igaz. Ritka a 20-nál nagyobb különbség, sőt már fel is tűnik az utcán az ilyen. A nők a 10-15 centivel magasabbat keresik, ha tartós kapcsolatot akarnak, átlagban, és ez kb. meg is felel az átlagos különbségnek.

Szóval egy 165-170-es férfinak a 150-155 körüli nőknél van sok esélye, míg egy 195-ös férfinak a 170-175 közöttieknél, és mivel az átlqg nőknél mint írtam, 164 centi, ezért a két csoport hasonló számosságú. A 176 centis átlagos magasságú férfi az átlag nőknél a legesélyesebbek, de nekik sem jobb feltétlenül, mivel hiába az ő potenciális célcsoportja nagy számú, ők is sokan vannak.

2016. nov. 17. 15:41
 20/25 anonim ***** válasza:

#18: Ha még csak én mondanám azt, amit, akkor valóban bullshit lenne. De az ismerősök is mondják és itt is panaszkodnak az alacsonyak. Ráadásul írtam: Felmérték a dolgot és a magasság jött ki elsődleges elvárásnak. Kétlem, hogy ez mind egy alternatív univerzumban lenne, szemben a megfigyeléseddel, ami 1 darab emberé.

A kosarasok, magasságtól függetlenül, nem azért tudnak jól csajozni, mert alacsonyak vagy magasak. Hanem először is azért, mert sportolók. Egyszerűen bírják őket a csajok. Semmi logika nincs abban, hogy az átlagos alkatúak lettek volna köztük a legnagyobb csajozók, a magasak meg nem.

Tipped, hogy alacsony vagyok, nagyon mellélőtt. Pont 176 vagyok. Nem azért "sírok", hogy az alacsonyak panaszkodnak, mert az lennék. Azért mondom, mert ezt látom. Nyugodtan fusd át a kérdéseket. Egy csomó van, aminél az alacsonyságról van szó és alig pár, ahol a magasságról.

"Nos, szerintem semmi összefüggés a magasság és a csajozásban sikeresség között."

Ezzel így semmi gond. Szerintem a tehenek rózsaszínek. Ettől még a tények teljesen mást mutatnak. Mondhatnám azt is, hogy szerintem az agysejtek száma és a csajozás között nincs semmi összefüggés.

"Én azt látom, hogy 90%-ban azon múlik, hogy hogyan adod elő magadat, sajnos ez nem vagy csak nehezen tanulható képesség. 10%-ban számít minden más, beleértve a magasságot is."

Szerintem, ezt ne mondd túl sok embernek, mert nem fognak tudni komolyan venni. A szöveg elég sokadlagos szempont. Pszichológiai tény, hogy alig pár másodperc alatt már el is dönti a nők többsége, hogy az illetőtől akar e valamit vagy nem. Pár másodperc alatt, ritkán tudod előadni a szöveged. Másrészt, ha van is időd, de alapvetően nem vagy a nő esete, akkor a szöveged semmit sem ér általában.

Az a baj, hogy amikor valaki ilyen dolgot említ csajozás terén, az általában vagy nő vagy nem is csajozik. Rengeteg csajozásban béna ismerősöm próbálkozott, rengeteg féle szöveggel és rengetegféleképp adták elő magukat. Nem lett nagyobb a sikerük, mert nem néztek ki jól.

Ha tetszik, ha nem, ismerkedésnél elsődleges szempont a külső az esetek 90%-ában. Ez tény. A szemünk az elsődleges információforrás, egy csomó genetikai elvárás tudat alatt belénk van kódolva és a felmérések is ezt mutatják.

2016. nov. 17. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!